Ανακοίνωσε Ραφαέλ Γκερέιρο η Ντόρτμουντ

Κώστας Ζάλιαρης
Ανακοίνωσε Ραφαέλ Γκερέιρο η Ντόρτμουντ

bet365

Την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ραφαέλ Γκερέιρο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον παίκτη να μετακομίζει από τη Λοριάν στη Βεστφαλία με την ολοκλήρωση του Euro 2016.

Ο διεθνής Πορτογάλος που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και αυτό τον καιρό προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας, αφήνει τη Λοριάν έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας εκεί και αποχωρεί από το γαλλικό ποδόσφαιρο για να παίξει πλέον στη Bundesliga.

Έχει τόσο την πορτογαλική, όσο και τη γαλλική υπηκοότητα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στα 34 από τα 38 παιχνίδια της Λοριάν στη Ligue1.

«Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και μπορεί να προσφέρει σε αρκετές θέσεις όσον αφορά τις πτέρυγες» ήταν το σχόλιο του αθλητικού διευθυντή της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα