«Καυτός» και υγιής ο Ντιόγκο: Επέστρεψε με χατ-τρικ (vid&pics)

«Καυτός» και υγιής ο Ντιόγκο: Επέστρεψε με χατ-τρικ (vid&pics)

bet365

Ο Λουίς Ντιόγκο επέστρεψε και πάλι στη δράση, σημειώνοντας τρία από τα οκτώ (!) τέρματα της ομάδας του!

Είχε να παίξει πολύ καιρό λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στον αγκώνα. Ο Λουίς Ντιόγκο Σάντος είναι και πάλι υγιής και πιο... καυτός από ποτέ. Ο Βραζιλιάνος, που κάνει «παπάδες» στην Ταϊλάνδη με τη φανέλα της Μπούριραμ επέστρεψε στα γήπεδα και μάλιστα σημείωσε χατ-τρικ στην αναμέτρηση με την Vongchavalitkul University.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και παίζω ποδόσφαιρο ύστερα από δύσκολους μήνες αποθεραπείας! Νικήσαμε το ματς, πέτυχα τρία γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι επέστρεψα καλά, χωρίς τραυματισμό. Πολλά "ευχαριστώ" σε όλους όσους με βοήθησαν αυτή την περίοδο και με ενθάρρυναν», έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook.

Το συμβόλαιο του πρώην επιθετικού εκπνέει την τελευταία μέρα του 2016, αλλά δε αποκλείεται να τον δούμε να συνεχίζει εκεί μιας και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι οι άνθρωποι της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα