Ρατς στο gazzetta.gr: «Ποιος ΠΑΟΚ; Μόνο Euro!»

Θάνος Σαρρής
Ρατς στο gazzetta.gr: «Ποιος ΠΑΟΚ; Μόνο Euro!»

bet365

Ο Ράσβαν Ραντς μίλησε από το Παρίσι στο gazzetta.gr για τις μάχες της Ρουμανίας, τον «τελικό» με Αλβανία και την Εθνική Ελλάδας, ενώ... ντρίμπλαρε τον ΠΑΟΚ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Ο πρώην μπακ του δικεφάλου αποχώρησε από την Τούμπα αφήνοντας αιχμές για Άρνεσεν-Τούντορ. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή βλέπει μόνο το τελευταίο ματς του ομίλου με την Αλβανία και όταν τον ρωτήσαμε μετά το ματς της Ρουμανίας με την Ελβετία για τον ΠΑΟΚ, με ευγένεια μας είπε ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει.

Μίλησε ωστόσο για την Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας πως κανείς τους δεν περίμενε ότι θα μείνει εκτός Euro 2016, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως η χώρα μας θα καταφέρει να βρεθεί στο Μουντιάλ. Ο Ράσβαν Ρατς, ο οποίος έχει ξεκινήσει βασικός και στα δύο ματς της ομάδας του Ιορντανέσκου στη διοργάνωση, χαρακτήρισε στο gazzetta.gr δύσκολο αντίπαλο την Αλβανία και τόνισε πως η πίεση που έχει συσσωρευτεί για νίκη δεν κάνει καλό.

Πιστεύεις πως η Ρουμανία άξιζε τη νίκη με την Ελβετία;

«Είναι δύσκολο να πω. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά θα μπορούσαμε επίσης να χάσουμε. Είχαν μια ευκαιρία στο ξεκίνημα, στη συνέχεια εμείς σημειώσαμε γκολ με πέναλτι και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στην ευκαιρία του Σαπουνάρου. Στη συνέχεια ήμασταν ισάξιοι, αλλά στο δεύτερο μέρος φανήκαμε λιγότερο "φρέσκοι" σε σχέση με τους αντιπάλους μας».

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα;

«Όχι, γιατί πλέον πρέπει μόνο να νικήσουμε στο τελευταίο ματς».

Όταν έφυγες από τον ΠΑΟΚ άφησες κάποιες αιχμές. Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο γι' αυτό;

«Τον ΠΑΟΚ; Όχι, δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον ΠΑΟΚ. Εδώ είμαι για το Euro και θέλω να μείνω συγκεντρωμένος σε αυτό».

Ένιωσες μεγαλύτερη πίεση σε αυτό το δεύτερο ματς από ότι στην πρεμιέρα με τους Γάλλους;

«Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι μας πίεσαν περισσότερο, αλλά είναι αλήθεια πως ήταν πολύ καλοί στο χώρο του κέντρου και φάνηκε ότι είχαν καλύτερο πάσινγκ γκέιμ από εμάς. Αλλά πιστεύω ότι η Ρουμανία έκανε ένα καλό ματς και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει παραπάνω πράγματα από αυτό».

Η αλλαγή σου ήταν αναγκαστική;

«Αισθάνθηκα ένα πόνο στο πόδι μου και ήταν καλύτερα να βγω πριν συμβεί κάτι ποιο σοβαρό».

Υπάρχει πιθανότητα να χάσεις το ματς με την Αλβανία;

«Δεν είμαι σίγουρος, θα το δούμε. Ζήτησα αλλαγή για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα».

Τελικός πλέον με Αλβανία...

«Σίγουρα, το τελευταίο ματς θα είναι γεμάτο πίεση. Είμαστε αναγκασμένοι να νικήσουμε, αλλιώς δεν θα προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις την πίεση και πρέπει μόνο να νικήσεις και επίσης η Αλβανία δεν είναι εύκολη ομάδα».

Στα προκριματικά αντιμετώπισες την Ελλάδα. Περίμενες ότι δεν θα φτάσει στα γήπεδα της Γαλλίας;

«Εμείς από το ξεκίνημα της προκριματικής φάσης θεωρούσαμε ότι μία από τις δύο πρώτες θέσεις θα πάει στην Ελλάδα. Δεν κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση για το Euro και σίγουρα αυτό έχει προκαλέσει απογοήτευση, εμείς δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια ομάδα όμως που τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνει καλά, έχει καλούς παίκτες και πιστεύω θα επανέλθει».

Πιστεύεις θα είναι στην τελικά φάση του επόμενου Μουντιάλ;

«Πιστεύω πως ναι. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις βέβαια, αλλά η Ελλάδα έχει μεγάλη αξία και περιμένω να εμφανιστεί καλύτερη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα