Οριακή νίκη των Αγγλων

Gazzetta team
Οριακή νίκη των Αγγλων

bet365

Μπορεί στα πρώτα 15 παιχνίδια του EURO της Γαλλίας τα under να έχουν την τιμητική τους (12/15), όπως και το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ (11/15), μπορεί αρκετοί να περίμεναν πολλά γκολ και σούπερ θέαμα με το… bonjour, εμένα ωστόσο η διοργάνωση μ’ έχει αφήσει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο μέχρι τώρα. Και μόνο το ότι έχουμε δει γκολ και στα 15 ματς μου αρκεί, όπως και το γεγονός ότι όλα, μα όλα τα παιχνίδια, έχουν σασπένς μέχρι το φινάλε (και πολλά γκολ).

Γράφει ο Θανάσης Κυλώνης

Το 0-0, που είναι από τα συνηθέστερα σκορ στο ποδόσφαιρο, ακόμα αγνοείται, λίγο ήθελε να εμφανιστεί στα ματς της Ισπανίας και στο χθεσινοβραδινό της Γαλλίας, στα δύο παιχνίδια δηλαδή όπου είχαμε βάσει αποδόσεων τα πιο «καυτά» φαβορί του τουρνουά μέχρι στιγμής, αλλά οι Πικέ, Γκριζμάν και Παγέτ λύτρωσαν κόσμο και κοσμάκη, που πόνταρε στο live τους δυο αυτούς άσους. Γιατί το πιο χοντρό (και αποδοτικότερο) παιχνίδι, στο live γίνεται. Αποδεδειγμένα.

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Σήμερα, έχουμε δυο σπουδαία ματς, ένα το μεσημέρι κι ένα το βράδυ. Στον βρετανικό «εμφύλιο», βλέπω οριακή νίκη των Άγγλων, οι οποίοι άφησαν υποσχέσεις για κάτι καλό, παρά την γκέλα της πρεμιέρας με την Ρωσία. Κλασική Αγγλία, όπως κλασική έχει γίνει και η νίκη της στο 2ο ματς του EURO απ’ το 1996 και μετά. Φυσικά ο απλός άσος δεν έχει καμία αξία στις αποδόσεις που κυκλοφορεί, μιλάμε για ντέρμπι με ιδιαιτερότητες, όπου οι Ουαλοί θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι δεν είναι οι… φτωχοί συγγενείς του Νησιού, γι’ αυτό και αποφάσισα να ρισκάρω στη νίκη των Αγγλων με ένα γκολ ακριβώς διαφορά, στο Χ δηλαδή με ευρωπαϊκό χάντικαπ -1 για την Αγγλία. 3.35 πληρώνει στον ΟΠΑΠ, κάτι σε 1-0, 2-1 βλέπω, σκορ με τα οποία ήρθαν οι 7/11 νίκες στην διοργάνωση μέχρι σήμερα.

Νίκη βλέπω και για τους Ουκρανούς απέναντι στους Βορειοϊρλανδούς που έδειξαν ελάχιστα πράγματα στην ήττα από την Πολωνία (τους κολακεύει το 1-0), αλλά κι εδώ η απόδοση του άσου δεν με καλύπτει. Κάτι σε 1-0, 2-0 μου έρχεται, κρατάω το συνδυαστικό 1+under (2.85 στον ΟΠΑΠ).

Στο βραδινό Γερμανία-Πολωνία, οι αποδόσεις αδικούν την παρέα του Λεβαντόφσκι. Οκ, η Γερμανία είναι σταθερή αξία, όμως την τελευταία διετία δεν θυμίζει σε τίποτα την παγκόσμια πρωταθλήτρια της Βραζιλίας. Οι Πολωνοί έχουν την καλύτερη φουρνιά της ιστορίας τους και το γεγονός ότι πολλοί παίκτες τους παίζουν στην Μπουντεσλίγκα, είναι στα συν τους. Βλέπω γκολ εκατέρωθεν (στο 1.75 το goal/goal στον ΟΠΑΠ) και μεγάλο σκορ (στο 1.60 το over), ελπίζοντας ο Λεβ να ξεκινήσει τον Γκόμεζ στην επίθεση σήμερα και όχι τον Γκέτσε που δεν είναι φορ. Πιθανολογώ ότι εδώ θα δούμε και το πρώτο over 3,5 της διοργάνωσης (2.60 πληρώνει στον ΟΠΑΠ).

Καλή τηλεθέαση και καλή τύχη στις επιλογές σας…

 

EURO Τελευταία Νέα