Ολυμπιακός: Beach soccer με Λουτσιάνο η Κ-15

Ολυμπιακός: Beach soccer με Λουτσιάνο η Κ-15

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Beach soccer με Λουτσιάνο η Κ-15

bet365

Χαλάρωμα για τους ποδοσφαιριστές της Κ-15 του Ολυμπιακού υπό το βλέμμα του Λουτσιάνο.

Προπόνηση στην άμμο περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους Πρωταθλητές της Κ-15 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που κατέκτησαν την κούπα στα Γιάννινα κερδίζοντας με 2-0 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League Κ15 αποχαιρέτησαν το... χόρτο και έπαιξαν έναν αγώνα μπιτς σόκερ!

Μαζί με τους προπονητές τους, Νίκο Τοπολιάτη και Τάσο Πάντο, έπαιξαν και διασκέδασαν έχοντας ως συμπαίκτη και τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο οποίος είναι άσος στο μπιτς σόκερ. Στην ομάδα ήταν και ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ ο οποίος επίσης είναι φαν του αθλήματος...

Το παιχνίδι κράτησε μέχρι ... τελικής πτώσης και μετά το πρόγραμμα είχε μπάνιο στη θάλασσα. Οι προπονήσεις τελειώνουν και η προετοιμασία για τη νέα χρονιά αρχίζει την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα