Τα βάζουν με... τους δράκους οι Άγγλοι

Gazzetta team
Τα βάζουν με... τους δράκους οι Άγγλοι

bet365

Η ιστορία της κόντρας της Αγγλίας με την Ουαλία αναβιώνει με το 104ο μεταξύ τους παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά ενόψει της νοκ-άουτ φάσης του Euro 2016. Για την πρωτιά Γερμανία – Πολωνία, να μείνουν ζωντανές θέλουν Ουκρανία και Β.Ιρλανδία.

Στο «Μπολέρ – Ντελελίς» της Λανς, Αγγλία και Ουαλία πρωταγωνιστούν στη σπουδαία βρετανική μάχη για τον Β' όμιλο του Euro 2016, με την ομάδα του Ρόι Χότζον να έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη, που τη βρίσκουμε στο 1,50. Τα «τρία λιοντάρια» έχουν σχεδόν... όλη την πίεση στην πλάτη τους μετά την ισοπαλία με τη Ρωσία στην πρεμιέρα και η στήριξη στους Ουαλούς, με ισοπαλία ή ακόμα και νίκη, φτάνει στην 2,50!

Οι «δράκοι», πέτυχαν μεν δύο γκολ στη δική τους πρεμιέρα απέναντι στους Σλοβάκους, ωστόσο, κόντρα στην Αγγλία έχουν αποτύχει να βρουν δίχτυα στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις τους και η απόδοση για να μη σκοράρει στο παιχνίδι το σύνολο του Κόουλμαν υπάρχει στο 1,61. Αν υπολογίσουμε ότι η Ουαλία έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα της και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει, τότε, η νίκη της ομάδας του Χότζον μαζί με το Over 2,5 ανέρχεται στο 2,45.

Σε ... ατομικό επίπεδο, όπως το έκανε και στο πρώτο ματς της διοργάνωσης, αν ο Γκάρεθ Μπέιλ καταφέρει να βρει ξανά το δρόμο για τα δίχτυα, τότε πληρώνει στο 2,90!

Για τον Γ' όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το απογευματινό παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Βόρειο Ιρλανδία. Οι δύο ομάδες έχουν μείνει στην ισοπαλία δίχως καν να σημειώσουν τέρματα στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις τους και παρά το γεγονός πως κάτι τέτοιο είναι κακό τη δεδομένη χρονική στιγμή, το X βρίσκεται στο 3,60, ενώ, σε συνδυασμό με το Under 2,5, η απόδοση φτάνει στο 4,00! Οι Βορειοϊρλανδοί έχουν καταφέρει να πετύχουν μόλις ένα γκολ κόντρα στην Ουκρανία στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις τους και στο ενδεχόμενο να σκοράρει μονάχα η ομάδα του Φομένκο βρίσκουμε απόδοση στο 1,61.

Μια καλή επιλογή για σκόρερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα ήταν ο Κάιλ Λάφερτι, στον οποίο οι Βορειοϊρλανδοί στηρίζουν πολλά και τον βρίσκουμε στο 5,00 για οποιαδήποτε στιγμή. Με δεδομένο πως οι δύο ομάδες στηρίζονται πάρα πολύ στην άμυνα και το σύνολο του Ο'Νιλ δέχθηκε μόλις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε ολόκληρη την προκριματική φάση, το Χ του ημιχρόνου το εντοπίζουμε στο 2,05.

Οι Γερμανοί που έχουν ήδη τρεις βαθμούς από την πρεμιέρα και τη νίκη επί των Ουκρανών, θέλουν να μην επιτρέψουν στους Πολωνούς να ... κάνουν όρεξη για την πρωτιά του Γ' όμιλου και ο άσος για τη νίκη της ομάδας του Λεβ υπάρχει στο 1,53. Η αλήθεια, όμως είναι ότι οι αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασαν τα «πάντσερ», δίνουν ελπίδα στους Πολωνούς που είχαν νικήσει στα προκριματικά κι έτσι η στήριξη σε αυτούς με τη διπλή ευκαιρία φτάνει στο 2,40. Τα γκολ μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το ζευγάρι, που ξέρει να σκοράρει και το τελευταίο τους ματς ολοκληρώθηκε στο 3-1, οπότε το Over 2,5 υπάρχει στο 1,7 και το Over 3,5 στο 2,85.

Οι κάτοχοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, έχουν καταφέρει να πάρουν 8 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια τους σε τελική φάση Euro και η στήριξη για τη νίκη από ημίχρονο βρίσκεται στο 2,20. Ο Μίλερ μπορεί να μην έχει βρει δίχτυα σε έξι ματς στον θεσμό, όμως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με δύο γκολ σε τρία ματς απέναντι στη Γερμανία έχει απόδοση 2,45 για να βρει οποιαδήποτε στιγμή το μονοπάτι για τα δίχτυα.

 

Τελευταία Νέα