Τα δίνει... όλα για τον Βιλένα!

Τα δίνει... όλα για τον Βιλένα!

Δημήτρης Τομαράς
Τα δίνει... όλα για τον Βιλένα!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στο να κλείσει τον Τόνι Βιλένα, ακόμα και εάν χρειαστεί να ανεβάσει και άλλο την προσφορά του. Καθοριστικά τα επόμενα 24ωρα.

Από το Gazzetta.gr έχετε ενημερωθεί για όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του Τόνι Βιλένα. Μία ιστορία που έχει αρχίσει από τον Μαϊο οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να την βάλουν στην τελική της ευθεία.

Ο Ολυμπιακός έχει - όπως γράψαμε και νωρίτερα - την πρόθεση να ανέβει μέχρι το 1,2 εκατ. ευρώ. Η πλευρά του 21χρονου διεθνούς Ολλανδού κεντρικού χαφ ζητάει τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ (σ.σ. δεν υπολογίζονται τα μπόνους) συν το μπόνους υπογραφής καθώς ο παίκτης θα κλείσει ως ελεύθερος από την Φέγενορντ. Σε αυτήν την φάση φαίνεται ξεκάθαρα πως οι οικονομικές αξιώσεις του Βιλένα είναι αρκετά... τσιμπημένες και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν έκλεισε στην Ίντερ, σε γαλλικές ομάδες ή ακόμα και σε γερμανικούς συλλόγους.

Στο Λιμάνι έχουν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Παράλληλα όμως αναγνωρίζουν και τις αρκετά μεγάλες και δεδομένες οικονομικές δυσκολίες της υπόθεσης αυτής. Από την άλλη υπάρχει η πρόθεση να ανέβουν και άλλο σε αυτά που προσφέρουν για να κλείσει και επίσημα ο παίκτης. Σαφώς και τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα και ενώ δεν είναι η πρώτη προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας για τον παίκτη, καθώς οι αρχικές... κρούσεις είχαν γίνει από τον Μαϊο. Από μεριάς Ολυμπιακού προκύπτει πως ο Βιλένα αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα αυτήν την στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα