Τελειώνουν την Πέμπτη οι Ετζενγκέλε, Γιουσούφ

Τελειώνουν την Πέμπτη οι Ετζενγκέλε, Γιουσούφ

Τελειώνουν την Πέμπτη οι Ετζενγκέλε, Γιουσούφ

Οι Ετζενγκέλε και Γιουσούφ αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τη Βέροια την Πέμπτη (16/6) για να αποτελέσουν επίσημα παρελθόν από τη «βασίλισσα του Βορρά». Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στο ιδιοκτησιακό.

Όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, οι Ετζενγκέλε, Γιουσούφ θα είναι οι επόμενοι που θα δουν την πόρτα της εξόδου από τη Βέροια, με τους Καϊκούτ και Μαγέφσκι. Αυτό αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (16/6), με τους δύο παίκτες να λύνουν τα συμβόλαιά τους για να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας τους με τον σύλλογο της Ημαθίας.

Επίσης, παρελθόν φαίνεται ότι θα αποτελέσει και ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο του Πλατανιά και έχει τις επιλογές των Άρη και Ξάνθης. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις για με τους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, αλλά προς το παρόν δεν έχει επέλθει κάποια συμφωνία και δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό

Όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, στη «βασίλισσα του Βορρά» περιμένουν και ελπίζουν τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το θέμα των Κινέζων, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι στην Αμερική και δεν αποκλείεται να φέρει κάποια πρόταση και από εκεί.

Άλλωστε, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το εν λόγω θέμα και μετά να προχωρήσουν τα μεταγραφικά, καθώς θα πρέπει να υπάρχει ιδιοκτήτης για να ορίσει και μπάτζετ. Τέλος, όπως γράψαμε νωρίτερα, η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 27 Ιουνίου και το βασικό στάδιο της προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Best of internet