Ετσι, επιστρέφει ο Περέιρα στον ΠΑΟΚ…

Ετσι, επιστρέφει ο Περέιρα στον ΠΑΟΚ…

Ετσι, επιστρέφει ο Περέιρα στον ΠΑΟΚ…

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα επιστρέφει, μετά το δανεισμό του στη Ράσινγκ Κλουμπ, με τους Αργεντινούς της «ακαδημίας» να λένε «όχι» στο 1.000.000 δολάρια, που ζήτησε ο ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές ήταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις, με τους παράγοντες της Ράσινγκ και τον μάνατζερ του Περέιρα να πιέζουν για την ανανέωση του δανεισμού του. Το εξάμηνο συμβόλαιο, που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο, έληγε τον Ιούνιο, με τον Λούμπος Μίχελ να μην συζητάει καν το ενδεχόμενο να ανανεωθεί ο δανεισμός του 29χρονου επιθετικού.Στο... τσάμπα!

Αντίθετα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του Περέιρα και όρισε ως τιμή το 1.000.000 δολάρια! Μόλις, οι Αργεντινοί είδαν την στάση του επίσημου ΠΑΟΚ και άκουσαν το ποσό, που ήθελε ο Μίχελ, έκαναν πίσω. Για να ακριβολογούμε, δεν κάθισαν να το συζητήσουν, καθώς στόχος τους ήταν να πάρουν «δωρεάν» για ένα χρόνο τον «Φανούρη», που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017 με τον «Δικέφαλο».

Το τέλος των διαπραγματεύσεων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε στην OLE και ο Βίκτρο Μπλάνκο λέγοντας ότι «δεν μπορούν να έχουν το Περέιρα και τη νέα περίοδο». Και δεν είναι η μοναδική αποχώρηση για τη Ράσινγκ, καθώς ήδη έχουν φύγει οι Ντιέγκο Μιλίτο, Σεμπαστιάν Σάχα, Ροντρίγκο ντε Πολ και Κάρλος Νούνιες.

Μ’ αυτά και με αυτά ο Φακούντο Περέιρα, που δεν είχε κανένα πρόβλημα, επιστρέφει στην Ελλάδα και υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Το αν θα παραμείνει θα εξαρτηθεί από τα «θέλω» του ίδιου, αλλά και τις τελικές μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα