Πρώτη σε γιορτινό κλίμα για ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη σε γιορτινό κλίμα για ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν μέσα σε γιορτινό κλίμα, με τους φιλάθλους να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα με συνθήματα, κανπογόνα και βεγγαλικά. Πετράκης: «Κάτω το κεφάλι».

Η έξοδος στην Ευρώπη έφερε και τους πανηγυρισμούς στον ΠΑΣ Γιάννινα. Γι' αυτό και η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έγινε μέσα σε γιορτινό κλίμα την Τετάρτη (15/6), με πάνω από 700 οπαδούς των Ηπειρωτών να δίνουν δυναμικό παρών στο ΠΕΑΚΙ και να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα με συνθήματα, καπνογόνα και βεγγαλικά.

Αυτή, λοιπόν, ήταν μία γιορτή για τη συμμετοχή στην Ευρώπη αντί του Πανιωνίου και είχε νέο πρόσωπο, πολλούς πιτσιρικάδες, αλλά και απουσίες. Πιο συγκεκριμένα, ο 17χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός Ένες Ντόλοβατς ήταν ουσιαστικά η προσθήκη, αφού φαίνεται ότι έχει ολοκληρωθεί η απόκτησή του και θα αγωνιστεί με την Κ20 και σε παιχνίδια του Κυπέλλου, όπως έχουμε γράψει πρώτοι στο gazzetta.gr.

Από εκεί και πέρα, συμμετείχαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, τη στιγμή που απουσίαζαν οι Τζημόπουλος, Λίλα, οι οποίοι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο πρώτος με τη Νέα Ζηλανδία και ο δεύτερος με την Αλβανία στο Euro της Γαλλίας. Έτσι, στον «Άγιαξ» ξεκίνησε ο... μαραθώνιος για μία νέα πρόκληση, τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Γιάννη Πετράκη να τονίζει ότι πρέπει άπαντες να διατηρήσουν κάτω το κεφάλι και να εστιάσουν στον στόχο τους.

Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του να έχουν γίνει οι περισσότερες μεταγραφές πριν η ομάδα πάει στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 24 Ιουνίου. «Και εγώ, όπως όλοι, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε στην Ευρώπη. Είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Είχαμε παλέψει και στο παρελθόν γι' αυτό, αλλά δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή, δύσκολο να μείνεις και πιο δύσκολο να μην πέσεις κάτω.

Κάτω το κεφάλι, λοιπόν, να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο, που είναι το πρώτο ευρωπαικό ματς και στην συνέχεια η Σούπερ Λίγκα. Ανεβαίνουν οι απαιτήσεις σε συνεννόηση με τον πρόεδρο για να καλύψουμε τα κενά. Εύχομαι στους παίκτες καλή πορεία. Στόχος μας είναι μέχρι να πάμε στο Καρπενήσι να έχουμε κάνει τις περισσότερες μεταγραφές», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα