Xόντγκσον: «Θα μιλήσουμε στο γήπεδο...»

Xόντγκσον: «Θα μιλήσουμε στο γήπεδο...»

Gazzetta team
Xόντγκσον: «Θα μιλήσουμε στο γήπεδο...»

bet365

Στο γήπεδο θα δώσει την απάντησή της στην Ουαλία η Αγγλία, όπως τόνισε ο Ράιν Χόντγκσον, που θέλησε να κατεβάσει τους τόνους των τελευταίων ημερών.

Αγγλία και Ουαλία θα βρεθούν αντιμέτωπες την Πέμπτη (16/6), με το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων να έχει δυναμιτιστεί με δηλώσεις και από τα δύο στρατόπεδα.

Από την πλευρά του ο Ράιαν Χόντγκσον προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, τονίζοντας πως τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο.

«Τα λόγια είναι απλά λόγια. Τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο, όταν το λόγο παίρνει η δράση. Αν παίρναμε στα σοβαρά τα όσα λέγονται, θα χάναμε τη συγκέντρωσή μας. Θα ήταν κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Στην πραγματικότητα τα πάντα κρίνονται στα 90 λεπτά του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο αδέρφια. Έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το γεγονός αυτό προσθέτει λίγο παραπάνω ενδιαφέρον, όμως αυτή η παράμετρος είναι ευπρόσδεκτη» ανέφερε ο 68χρονος τεχνικός των «Τριών Λιονταριών», ενώ σε ότι αφορά στο σχόλιο του Μπέιλ για αναφορικά με την υπεροχή των Ουαλών, πρόσθεσε:

«Αυτό είναι ένα καλό quiz για εσάς τους δημοσιογράφους, αλλά και για τους οπαδούς. Όχι για ένα προπονητή. Στην πραγματικότητα κανένας από τους Ουαλούς παίκτες δεν είναι διαθέσιμος για την Αγγλία, συνεπώς δεν είναι κάτι που με αφορά άμεσα. Παρόλα αυτά μπορείτε μόνοι σας να δώσετε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα».

Για την κρισιμότητα του παιχνιδιού: «Σίγουρα η Ουαλία θα έχει λιγότερο άγχος, καθώς με μία νίκη σε μία σειρά 3 αγώνων, αποκτάς αρκετές πιθανότητες για πρόκριση. Εκείνοι έχουν μία νίκη, εμείς όχι. Σίγουρα η η πίεση θα είναι λιγότερη στην πλευρά τους».

 

EURO Τελευταία Νέα