Στις 27 Ιουνίου η πρώτη της Βέροιας, οριστικά στη Νάουσα το «χτίσιμο»

Στις 27 Ιουνίου η πρώτη της Βέροιας, οριστικά στη Νάουσα το «χτίσιμο»

Νίκος Τσιώκος
Στις 27 Ιουνίου η πρώτη της Βέροιας, οριστικά στη Νάουσα το «χτίσιμο»

bet365

Στις 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνησης της Βέροιας για τη νέα σεζόν, ενώ στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας θα γίνει το «χτίσιμο».

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει κάποια εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό και κατά συνέπεια στο μεταγραφικό σκέλος, όμως συνεχίζεται κανονικά ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, η πρώτη προπόνηση ενόψει αυτής ορίστηκε για τις 27 Ιουνίου, ενώ είναι οριστικό ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στα 3-5 Πηγάδια.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το χρονικό διάστημα που η «βασίλισσα του Βορρά» θα πάει στη Νάουσα. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τα φιλικά και ποιες ομάδες θα είναι εκεί.

Πάντως, ήδη έχει γνωστοποιήσει την παρουσία της στα 3-5 Πηγάδια η Κέρκυρα, που θα μεταβεί εκεί από τις 7 μέχρι τις 19 Ιουλίου, και δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να δώσουν κάποιο φιλικό, αν πάει και η ομάδα της Ημαθίας σε αυτό το διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα