«ΑΕΚ, η καλύτερη επιλογή για Τσιγκρίνσκι»

«ΑΕΚ, η καλύτερη επιλογή για Τσιγκρίνσκι»

«ΑΕΚ, η καλύτερη επιλογή για Τσιγκρίνσκι»

Στην ΑΕΚ που θα παίξει με στόχο το πρωτάθλημα και τον Τιμούρ Κετσπάγια που υπολογίζει ως ηγέτη τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αναφέρθηκε ο μάνατζερ του Ουκρανού αμυντικού.

Ο Αλεξάντερ Πανκόφ έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της χώρας του και τόνισε ότι ο 29χρονος άσος έκανε την καλύτερη επιλογή. «Υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για τον Ντμίτρο αλλά νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα στην Ελλάδα, με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Ο Ντμίτρο θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό αυτό», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Τσιγκρίνσκι και στη συνέχεια μίλησε για τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον ρόλο που έχει στο μυαλό του για τον Ουκρανό αμυντικό.

«Εμείς ξεκινήσαμε τις επαφές με την ΑΕΚ πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Κετσπάγια. Οταν μάθαμε ότι τελικά θα είναι αυτός ο νέος προπονητής, τόσο εγώ όσο και ο Τσιγκρίνσκι χαρήκαμε πολύ. Είναι πολύ φιλόδοξος και εξελίξιμος προπονητής, έχει στόχους και είναι σοβαρός επαγγελματίας. Εχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με τον Ντμίτρο και του είπε ότι τον υπολογίζει ως έναν από τους ηγέτες της ΑΕΚ που δημιουργεί».

Τέλος, σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις του Τσιγκρίνσκι από την Αθήνα, είπε: «Είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με εξαιρετικό κλίμα και ωραίους ανθρώπους. Του άρεσε πολύ του Ντμίτρο και περιμένει πλέον να μετακομίσει μόνιμα εκεί με την οικογένεια του ώστε να μην μάθει καλύτερα».

Best of internet