Γυρίζει Αθήνα για το... αντίο ο Φουστέρ

Γυρίζει Αθήνα για το... αντίο ο Φουστέρ

Δημήτρης Τομαράς
Γυρίζει Αθήνα για το... αντίο ο Φουστέρ

bet365

Ο Φουστέρ μετά την επισημοποίηση του... διαζυγίου του με τον Ολυμπιακό επιστρέφει στην Αθήνα για να χαιρετήσει διοικούντες, τεχνικό επιτελείο και συμπαίκτες. Τι λέει ο ατζέντης του στο Gazzetta.

Ο έμπειρος άσος μετά από έξι χρόνια στον Ολυμπιακό λέει και επίσημα... αντίο. Κάτι που ήταν αναμενόμενο παρά τις ελπίδες και την πίστη της πλευράς του παίκτη για πιθανή ανατροπή των δεδομένων έως και την τελευταία στιγμή. Ο Νταβίντ Φουστέρ δεν ήταν μόνο αρχηγός του Ολυμπιακού αλλά και ένα παιδί... μάλαμα. Ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες που πέρασαν από τον πειραϊκό σύλλογο και από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και ως τέτοιος θα φερθεί. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα βρεθεί άμεσα στην Αθήνα για να χαιρετήσει τους ανθρώπους της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του και ενώ θα επιδιώξει να είναι παρών και στην... πρώτη της ομάδας για ένα τελευταίο... αντίο. Από την πλευρά του ο ατζέντης του, Πάκο Ροσεγιό, μιλώντας στο Gazzetta.gr τόνισε πως ο Φουστέρ είναι συναισθηματικά φορτισμένος αλλά και ιδιαίτερα στεναχωρημένος που φεύγει, καθώς δεδομένα δεν ήταν κάτι που ήθελε ή επεδίωξε. Τόνισε μάλιστα πως πρόθεσή του είναι να μιλήσει και στα ελληνικά media για τους τίτλους τέλους στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα