«Τελικές επαφές Ολυμπιακού για Βιλένα»

«Τελικές επαφές Ολυμπιακού για Βιλένα»

Δημήτρης Τομαράς
«Τελικές επαφές Ολυμπιακού για Βιλένα»

bet365

Είναι ένα όνομα που πρωτοεμφανίστηκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τον Μαϊο και μπαίνει στην τελική του ευθεία. Οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν το Gazzetta για τα περί τελικών επαφών για Βιλένα.

Μας... πρωτοσυστήθηκε στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ στις 18 Μαϊου. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες πως μπορεί να έμενε στην Φέγενορντ όμως τα οικονομικά δεδομένα και τα όσα αξίωνε ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του έκαναν αδύνατη την υλοποίηση του deal. Έτσι έμεινε ελεύθερος από τους Ολλανδούς. Ο Ολυμπιακός είχε φροντίσει να κάνει την κρούση του από νωρίς.

Ακολούθησε η Ίντερ που φαινόταν να έχει το πρώτο... χέρι. Ο Τόνι Βιλένα πήγε στην Ιταλία, είδε τις εγκαταστάσεις όμως ούτε με τους Ιταλούς τα βρήκε στο οικονομικό. Στις αρχές Ιουνίου η Εσπανιόλ ήταν μία εκ των ομάδων που επιχείρησαν να τον κάνουν δικό της. Ο 21χρονος Ολλανδός διεθνής κεντρικός χαφ με το ταλέντο του και τις δυνατότητές του μπορεί να υπογράψει όπου θέλει και ενώ τον ήθελαν και τον θέλουν ομάδες από σχεδόν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Από το Gazzetta.gr ενημερωθήκατε προ ημερών για τις σκληρές διαπραγματεύσεις και το οικονομικό status της περίπτωσης αυτής. Και σήμερα με νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ για την παρουσία του παίκτη στην Αθήνα - με τους εκπροσώπους του φυσικά διότι δεν θα ερχόταν μόνος του - και την προσπάθεια για deal. Ο Βιλένα βέβαια ζητάει συμβόλαιο της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ ενώ οι ατζέντηδές του είχαν πάει στην Ίντερ αξιώνοντας 4 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής! Ο Ολυμπιακός από μέρους μπορεί να προσφέρει ακόμα και 1,1 με 1,2 τον χρόνο.

Από την Ιταλία υπήρχαν το απόγευμα πληροφορίες και ρεπορτάζ που επιβεβαιώναν το σημερινό ρεπορτάζ του Gazzetta. Γινόταν λόγος για τελικές επαφές των δύο πλευρών σε ελληνικό έδαφος και μεγάλη προσπάθεια των Πειραιωτών για την συμφωνία. Μία συμφωνία που εφόσον γίνει πράξη θα πρόκειται γία μία πραγματικά πολύ σημαντική μεταγραφή και θα αναδείξει και άλλο την μεταγραφική δυναμική των πρωταθλητών. Ο Ολυμπιακός από μέρους του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον παίκτη αλλά διέψευσε πως ήρθε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΒΙΛΕΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα