«Μας... γλυκαίνει ο πόνος του Κριστιάνο»

«Μας... γλυκαίνει ο πόνος του Κριστιάνο»

Ο Ισλανδός διεθνής, Κάρι Άρνασον, απάντησε στις μειωτικές δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο και τόνισε πως ο πόνος του Πορτογάλου, κάνει ακόμα πιο γλυκό το επίτευγμα της ομάδας του Λάγκερμπακ.  

Οι Ισλανδοί κατάφεραν να κρατήσουν τους Ίβηρες στο τελικό 1-1, στο πρώτο τους παιχνίδι στο Euro 2016, απαντώντας στο γκολ με το οποίο το σύνολο του Φερνάντο Σάντος είχε πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη στον Νάνι.

Η λήξη της αναμέτρησης της Τρίτης που βρήκε τους... ψαράδες να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά για το αποτέλεσμα, έκανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δηλώσει: «Γιόρταζαν λες και πήραν το Euro... Δεν έπαιξαν τίποτα και μόνο αμύνονταν. Από τύχη πέτυχαν γκολ, δεν το ήθελαν... Αυτό όλο δείχνει πόσο κακή νοοτροπία έχουν και πόσο μικρή ομάδα είναι και θα παραμείνουν».

Ο Κάρι Άρνασον, θέλησε ν' απαντήσει σε αυτά τα λόγια και είπε από την πλευρά του: «Αυτός ο πόνος του Κριστιάνο κάνει ακόμα πιο γλυκό το αποτέλεσμα για εμάς. Εννοώ, μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Πραγματικά... Δεν έκανε ευκαιρία στο παιχνίδι... Μια φορά μόνο και αυτή, δεν μπορούσε να πετύχει το στόχο. Τι να πω... Είναι κακός looser».