Παρουσίασε τα διαρκείας η ΑΕΛ

Παρουσίασε τα διαρκείας η ΑΕΛ

Παρουσίασε τα διαρκείας η ΑΕΛ

bet365

Τα διαρκείας την νέας σεζόν, παρουσίασε η ομάδα της ΑΕΛ.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, παρουσίασε η διοίκηση της ΑΕΛ, με τις τιμές να κυμαίνονται από τα 120 μέχρι και τα 600 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και εκπτώσεις για φοιτητές, άνεργους και γυναίκες.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι φέτος οι διαφορές των τιμών στα εισιτήρια ημέρας με τις αντίστοιχες των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι εξαιρετικά διακριτές, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα οικονομικού πλεονεκτήματος σε όσους συνοπαδούς μας αποφασίσουν να δηλώσουν "παρόντες" σε όλο τον εντός έδρας αγωνιστικό μαραθώνιο της Super League.

Συγκεκριμένα τα "μεμονωμένα" εισιτήρια θα ξεκινούν στα πέταλα από 10€, στην ανατολική κερκίδα από 18€ και 20€, στη δυτική κερκίδα από 25€ και 30€ και από 50€ στα VVIP (παιδικά εισιτήρια ημέρας με έκπτωση 50%). Στους αγώνες ιδιαίτερης σημασίας, αλλά και σε εκείνους με τις 4 εμπορικότερες ομάδες της SL, οι τιμές θα είναι ακόμα υψηλότερες και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαμορφώνει την τιμολογιακή πολιτική της ξεχωριστά σε κάθε αγώνα.

Εκ παραλλήλου, η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες πιστούς οπαδούς της και συνεκτιμώντας όλες τις αρνητικές παραμέτρους της δυσβάσταχτης οικονομικής κρίσης που βιώνει χρόνια τώρα η πατρίδα μας, αποφάσισαν να διαμορφώσουν τις τιμές των φετινών εισιτηρίων διαρκείας στα ελάχιστα αυξητικά επίπεδα.

Είναι γεγονός ότι συζητήθηκαν επί μακρόν οι πιθανότητες διαμόρφωσης μιας τιμολογιακής πολιτικής που δεν θα επέφερε περαιτέρω ουσιαστικές επιβαρύνσεις, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να υιοθετηθεί κάτι τέτοιο, γιατί δυσχεραίνονταν η υλοποίηση του οικονομικού προγράμματος. Δοθέντος δε, ότι η ιδιοκτησία και η διοίκηση δεν πρόκειται επ' ουδενί να διολισθήσουν σε ρίσκα που θα θέσουν υπό αμφισβήτηση, έστω, την οικονομική αυτοτέλεια και συνακόλουθα την μελλοντική ύπαρξη της ομάδας μας, αποφασίστηκε η μικρότερη δυνατή αύξηση, η οποία ταυτόχρονα θεωρείται εξαιρετικά λογική, σε συνδυασμό πάντα με τη συμμετοχή πλέον στη Super League, το απαιτούμενο πολλαπλάσιο του περυσινού μπάτζετ, αλλά και τις αυξημένες λειτουργικές δαπάνες.

Για τη διαμόρφωση της νέας τιμολογιακής πολιτικής, θα πρέπει οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, καθώς πέραν των παγίων εξόδων που αποτελούν το 42% των εισπράξεων ενός αγώνα, υπάρχει και η καταβολή ενός σεβαστού ποσού για τη χρησιμοποίηση του ΑΕL FC ARENA (10.400€ ανά αγώνα κι επιπλέον 3€ ανά εισιτήριο εφόσον διατεθούν πάνω από 3.000).

Επισημαίνεται ότι αρχής γενομένης από το φετινό πρωτάθλημα της Super League, θα εφαρμοστεί το ονομαστικό εισιτήριο, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει σε κανέναν η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς την επίδειξη και το "τσεκάρισμα" του εισιτηρίου του. Yπολογίζεται υψηλό το τίμημα από το ηλεκτρονικό εισιτήριο με σοβαρή επιβάρυνση σε εξοπλισμό, μηχανογράφηση, προγράμματα και σε λειτουργία.

Κατόπιν όλων αυτών αποφασίστηκαν ως εξής οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, τα οποία συμπεριλαμβάνουν 15 αγώνες πρωταθλήματος, όλους τους αγώνες Κυπέλλου και φυσικά τις φιλικές συναντήσεις στο σύνολό τους:


- Νότιο πέταλο: 120€ (άνεργοι, φοιτητές, μαθητές 50€)

- Βόρειο πέταλο: 120€ (άνεργοι, φοιτητές, μαθητές 50€)

- Ανατολική κερκίδα (πτέρυγες): 230€

- Ανατολική κερκίδα (κεντρικές θύρες): 280€

- Δυτική κερκίδα (πτέρυγες): 350€

- Δυτική κερκίδα (κεντρικές θύρες VIP): 420€

- Δυτική κερκίδα VVIP: 600€


- Οικογενειακό: -50% για τον 2ο γονέα και το παιδί ή τα παιδιά / -70% για το 4ο παιδί και άνω

- Άνεργοι - Μαθητές - Φοιτητές: 50€ για το βόρειο και το νότιο πέταλο

- Γυναικεία εισιτήρια διαρκείας με έκπτωση 20%

* Οι τιμές ενοικίασης και χρήσης των σουιτών θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες μαζί με τα χορηγικά προγράμματα.

* Αντίθετα με τα διαρκείας, τα εισιτήρια ημέρας θα διαμορφώνονται από την ΠΑΕ ΑΕΛ ελεύθερα και οι τιμές τους αναλογικά και σε σχέση με τα διαρκείας, θα είναι αυξημένες από 25% έως και 100%.

* Το αντίτιμο των εισιτηρίων διαρκείας θα καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις (απόσταση δόσεων τουλάχιστον 5 μηνών). Η πρώτη με την εγγραφή / κράτηση θέσης του δικαιούχου και η δεύτερη έως και την 15η Νοεμβρίου 2016.

* Οι εγγραφές / κρατήσεις θέσεων ξεκινούν την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2013 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος) και μέχρι την Τετάρτη 29 του μηνός αποκλειστικό δικαίωμα έχουν οι περυσινοί κάτοχοι. Από την Πέμπτη 30 Ιουνίου η αγορά εισιτηρίων διαρκείας είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους.

* Τονίζεται ότι λόγω των νέων ηλεκτρονικών εισιτηρίων απαιτούνται για τις κρατήσεις θέσεων και την παραγγελία της κάρτας διαρκείας, φωτοτυπία ταυτότητας και αποδεικτικό ΑΜΚΑ σε φωτοτυπία. Ομοίως για ειδικές κατηγορίες (άνεργοι, φοιτητές κ.α.) απαιτούνται τα παραπάνω συν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (π.χ. φοιτητικό πάσο, αποδεικτικό κάρτας ανεργίας τουλάχιστον ενός έτους).

* Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα ανακοινωθούν αποκλειστικά προνόμια και προσφορές χορηγών με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας.


1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα