Μορίνα: «Παραμένω σε κατ'οίκον περιορισμό, επειδή είχα δύο πιστόλια»

Μορίνα: «Παραμένω σε κατ'οίκον περιορισμό, επειδή είχα δύο πιστόλια»

Μορίνα: «Παραμένω σε κατ'οίκον περιορισμό, επειδή είχα δύο πιστόλια»

bet365

Ο Ισμαίλ Μορίνα, ο οπαδός που θεωρήθηκε υπεύθυνος για το drone με το πανό στο Σερβία-Αλβανία μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση της ομάδας του Ντε Μπιάζι κόντρα στη Γαλλία.

Ο Ισμαίλ Μορίνα χαρακτηρίζεται από τους συμπατριώτες του, ως ο 12ος διεθνής της Εθνικής Αλβανίας.

Ήταν εκείνος, ο οποίος με drone ύψωσε το περιβόητο πανό που προκάλεσε μεγάλη αντιπαράθεση στο Σερβία-Αλβανία.

Ένα 24ωρο πριν από την ρεβάνς του Ελμπασάν, ο Μορίνα συνελήφθη για οπλοκατοχή και έκτοτε βρίσκεται σε κατ'οίκον περιορισμό.

Ο Αλβανός οπαδός περιέγραψε τι συνέβη.

«Στην παρούσα φάση είμαι αναγκασμένος να μείνω σπίτι έχοντας συλληφθεί 24 ώρες πριν την αναμέτρηση με την Σερβία επειδή είχα πάνω μου δύο πιστόλια για αυτοάμυνα.Ελπίζω να με αφήσουν ελεύθερο σε έναν ή δύο μήνες. Ξέρω όμως πως αυτό το θέμα δεν θα τελειώσει εδώ. Θα υπάρχουν πάντα συνέπειες».

Ο Μορίνα παράλληλα δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός πως δεν μπορεί να στηρίξει τις προσπάθειες των συμπατριωτών του στην αποψινή αναμέτρηση με την Γαλλία.

«Είναι επιτυχία που βρισκόμαστε στη Γαλλία. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι φιλοδοξίες μας πρέπει να περιοριστούν στη συμμετοχή. Θα πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος.

Αν ο Παγιέ παίξει όπως στον αγώνα με την Ρουμανία θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Ότι και αν συμβεί στο τέλος το αποτέλεσμα δεν θα είναι το πιο σημαντικό. Είμαι περήφανος για την χώρα μου. Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι που δεν θα βρίσκομαι στο γήπεδο να στηρίξω τους παίκτες».


 

EURO Τελευταία Νέα