Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Βιλένα!

Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Βιλένα!

Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Βιλένα!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr οι «ερυθρόλευκοι» έπεισαν τον Βιλένα να έρθει στην Ελλάδα και να συζητήσει από κοντά την μεταγραφή του!

Ούτε Ρέγιες, ούτε Ντε λα Πέγια, ούτε οποιοδήποτε άλλος. Αυτή την στιγμή πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Τόνι Βιλένα. Μία περίπτωση που είναι γνωστή εδώ και μέρες αλλά παρέμενε δύσκολη και τις τελευταίες μέρες δεν «έπαιζε» στα ρεπορτάζ. Τι άλλαξε με το θέμα του 21χρονου Ολλανδού ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Φέγενορντ και έχει ήδη απορρίψει Ιντερ και Μαρσέιγ και τον ήθελε η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και έφεραν στην Αθήνα τον Τόνι Βιλένα για να συζητήσουν από κοντά την πιθανότητα μεταγραφής του. Αλλωστε τέλη Μαϊου είχε υπάρξει ραντεβού και στην Ολλανδία με τον Χουάνχο Λορένθο με τον ατζέντη του παίκτη αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ενδιάμεσα ωστόσο είχαν υπάρξει οι προτάσεις της Μαρσέιγ και της Ιντερ με την τελευταία να φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Βιλένα με αποτέλεσμα να ατονίσει το όνομά του στα ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων». Οχι όμως και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι παρακολουθούσαν στενά την περίπτωσή του. Ο Ολυμπιακός θεωρεί τον Βιλένα μια top περίπτωση αυτή τη στιγμή.

Ελεύθερος, μόλις 21 ετών και ήδη διεθνής με την Εθνική του ομάδα (έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο φιλικό της Ολλανδίας στις 4 Ιουανία). Ουσιαστικά έχει όλο το πακέτο που θέλει μια ομάδα. Ετσι από την στιγμή που ο Βιλένα απέρριψε εν τέλει την πρόταση της Ιντερ (αλλά και της Μαρσέιγ) άσκησαν μεγαλύτερη «πίεση» για την απόκτησή του.

Και έτσι φτάσαμε στην Τετάρτη (15/6) όπου οι «ερυθρόλευκοι» στην... σκιά των άλλων ονομάτων που παίζουν στον ερυθρόλευκο ρεπορτάζ (και πιθανότατα όντως απασχολούν τον Ολυμπιακό) έφεραν ινκόγκνιτο τον 21χρονο Ολλανδό στην Ελλάδα για να συζητήσουν από κοντά την μεταγραφή του!

Εκλεισε το deal; Προφανώς οχι μιας και ο Ολυμπιακός θα είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του και ήδη ο παίκτης αναχώρησε για την πατρίδα του. Ουσιαστικά ήταν ένα ραντεβού ελάχιστων ωρών το οποίο όμως επιβεβαιωνόταν και από τους Ολλανδούς που βρίσκονται στο Παρίσι για την κάλυψη του Eurο! Αλλωστε η περίπτωσή του είναι... περίεργη μιας και οι απαιτήσεις του είναι υψηλές (κοτζάμ Ιντερ απέρριψε) αλλά είναι θετικό για την έκβαση της υπόθεσης ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον πείσει να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα. Λεπτομέρειες των συζητήσεων δεν έχουν βγει (ακόμα) στο φως της δημοσιότητας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εξελίξεις; Οπως τόνιζε και ο ατζέντης του στους Ολλανδούς απεσταλμένους οσονούπω ο Βιλένα θα ξέρει την επόμενη ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα