Skysports: «Σε συζητήσεις με τον Μαρινάκη η Νότιγχαμ»

Skysports: «Σε συζητήσεις με τον Μαρινάκη η Νότιγχαμ»

Gazzetta team
Skysports: «Σε συζητήσεις με τον Μαρινάκη η Νότιγχαμ»

bet365

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που κάνουν λόγο για προχωρημένο ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εδώ και καιρό αναπαράγεται η είδηση πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενδιαφέρεται για την αγορά των μετοχών της ιστορικής αγγλικής ομάδας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της Τρίτης η ηλεκτρονική σελίδα του Skysports, η διαδικασία αγοράς του 80% των μετοχών βρίσκεται σε στάδιο προχωρημένων συζητήσεων, που θα χρειαστεί λίγες εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρει το Skysports, «ο Μαρινάκης, που ελέγχει τον Ολυμπιακό απ’ το 2010, χρειάζεται να περάσει απ’ τα “τεστ” των τωρινών ιδιοκτητών και διευθυντών της Νότιγχαμ, πριν ολοκληρωθεί η αγορά. Ο τωρινός ιδιοκτήτης, Φαβάζ Αλ-Χαζάουι, ενδεχομένως μείνει στον σύλλογο σε κάποιο πόστο, αν ο Μαρινάκης αποκτήσει τον έλεγχο του συλλόγου. Εξάλλου, η ομάδα ψάχνει νέο προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Πολ Γουίλιαμς στο τέλος της σεζόν 2015-16, όμως αυτή φαίνεται πως θα αποφασιστεί μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τις μετοχές της ομάδας».

Υπενθυμίζεται πως οι «Tricky Trees» ολοκλήρωσαν την περσινή σεζόν στην 16η θέση της Τσάμπιονσιπ, μετρώντας μόλις 13 νίκες σε 46 αγωνιστικές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα