Το Twitter «κράζει» τον Ρονάλντο για την ισοπαλία της Πορτογαλίας (pics)

Το Twitter «κράζει» τον Ρονάλντο για την ισοπαλία της Πορτογαλίας (pics)

Οι Ίβηρες ξεκίνησαν άσχημα στο EURO και ο σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, συγκέντρωσε τα «πυρά» απ’ τους Πορτογάλους φιλάθλους.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, για τον ίδιο ήταν μέρα χαράς, καθώς έφτανε τον Λουίς Φίγκο στην κορυφή της λίστας με συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα, συμπληρώνοντας 127. Μετά την ισοπαλία με την Ισλανδία όμως, ο «CR7» κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος ήταν.

Το Twitter κάθε άλλο παρά ασχολίαστη άφησε τη μέτρια απόδοση του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, σχολιάζοντας καυστικά την παρουσία του στο γήπεδο και όσα (δεν) έκανε για να βοηθήσει την ομάδα του.

«Στην επόμενη ταινία για τη ζωή του να βάλει και τον 33χρονο Κάρι Άρνασον, που τον “εξαφάνισε” σ’ όλο το παιχνίδι / Δεν πειράζει, θα γυρίσει στο ξενοδοχείο και θα διαβάσει τα κατορθώματα του στην wikipedia / Θα έπρεπε να μπορείς να νικήσεις μια χώρα της οποίας ο πληθυσμός είναι μικρότερος απ’ τον εβδομαδιαίο σου μισθό» και άλλα πολλά… τσουχτερά σχόλια γράφτηκαν για τον Πορτογάλο, που δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο ματς των ομίλων.

Δείτε τα σχόλια: