Απολογείται και η ΑΕΚ στον Κοντονή για τον τελικό Κυπέλλου

Gazzetta team
Απολογείται και η ΑΕΚ στον Κοντονή για τον τελικό Κυπέλλου

bet365

Η ΕΠΟ έστειλε στην UEFA την κλήση της Ένωσης σε απολογία από τον Υφυπουργό Αθλητισμού για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αρχικά η ΕΠΟ και στη συνέχεια η ΑΕΚ καλούνται να απολογηθούν στον Σταύρο Κοντονή για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναφορικά με την ΑΕΚ, καλείται να αντικρούσει τις καταγγελίες του Ολυμπιακού πως « βρέθηκαν περισσότερα άτομα, απ’ όσους προβλεπόταν βάσει των προσκλήσεων που δόθηκαν από την ΕΠΟ, τα οποία παρέμειναν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα ανενόχλητα να υβρίζουν και να απειλούν επιδεικνύοντας ακραία και προφανέστατα απειλητική συμπεριφορά, για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των ποδοσφαιριστών και των μελών της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Σε περίπτωση ενοχής, τότε ο υφυπουργός θα επιβάλει χρηματικό πρόστιμο, όπως το ίδιο θα συμβεί και με την περίπτωση της ΕΠΟ η οποία όμως επέστρεψε ως απαράδεκτη την κλήση της στον Κοντονή και δεν προτίθεται να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται πως η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κλήθηκε να απολογηθεί εντός πέντε ημερών για παραλείψεις στην διοργάνωση με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια που αποτελούν διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης και δυσφημούν το άθλημα του ποδοσφαίρου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα