Ανακοίνωσε τα φιλικά του ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε τα φιλικά του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για τα φιλικά της καλοκαιρινής του προετοιμασίες. Αλλαγές σε αντιπάλους.

Ανακοίνωσε τα φιλικά του ο Ολυμπιακός
Σε μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του. Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μπουν από νωρίς σε κλίμα αγώνα. Το πρώτο φιλικό για την φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία είναι προγραμματισμένο για τις 27 Ιουνίου, με αντίπαλο την SV Horn. Ο αρχικός προγραμματισμός είχε ως αντίπαλο την Σλάβια Πράγας. Λίγες ημέρες μετά, στις 30 Ιουνίου, ο Ολυμπιακός θα παίξει το δεύτερο φιλικό του, ξανά στην Αυστρία, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Wacker Innsbruck.
 
Με αυτές τις δύο αναμετρήσεις θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα (1/7), όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 του ίδιου μήνα, ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για το Βέλγιο, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία. Επί βελγικού εδάφους, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προγραμματίσει τρία φιλικά. Το πρώτο στις 8 Ιουλίου, με αντίπαλο την KAA Gent στο γήπεδο Ghelamco Arena. Στην συνέχεια, μετά από πέντε ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός θα παίξει με την KVC Westerlo, στο ομώνυμο γήπεδο, ενώ μετά από δύο ημέρες, θα κλείσει ο «κύκλος» των φιλικών και στο Βέλγιο. Στις 15 Ιουλίου, θα γίνει το ματς με την Royal Standard Liege FC, στο γήπεδο Maurice Dufrasne Stadium.
 
Με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα (16/7) είναι προγραμματισμένο ακόμη ένα ματς, τελευταίο (μέχρι στιγμής) πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Αυτό με αντίπαλο τον Ατρόμητο, στις 20 Ιουλίου, στο γήπεδο Περιστερίου.

Best of internet