«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν πουλάει Ιμπάνιες πριν τον Αύγουστο»

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν πουλάει Ιμπάνιες πριν τον Αύγουστο»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν πουλάει Ιμπάνιες πριν τον Αύγουστο»

bet365

Οι Σέρβοι μεταφέρουν την πληροφορία πως εκτός από Ολυμπιακό και η Φενέρ διεκδικεί τον Λουίς Ιμπάνιες αλλά ο Ερυθρός Αστέρας δεν προτίθεται να δώσει τον παίκτη πριν τον Αύγουστο.

Στο... παιχνίδι για την μεταγραφή του ακραίου αμυντικού του σερβικού συλλόγου έχει μπει και η Φενέρ με καλές πιθανότητες, όπως μεταδίδουν στην γειτονική μας χώρα. Φυσικά υπάρχει και το υπαρκτό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή ως γνωστόν κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο τα ρεπορτάζ των Σέρβων επισημαίνουν την απροθυμία του Ερυθρού Αστέρα να πουλήσει τον Λουίς Ιμπάνιες πριν τον Αύγουστο λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του. Μάλιστα σημειώνουν πως για τον Αστέρα θα ήταν ακόμα καλύτερα εάν τον παραχωρούσε τον Δεκέμβριο ή τον Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα