Στην Αμερική ο Καρυπίδης, επιστρέφει με πρόταση για Βέροια;

Στην Αμερική ο Καρυπίδης, επιστρέφει με πρόταση για Βέροια;

Στην Αμερική ο Καρυπίδης, επιστρέφει με πρόταση για Βέροια;

Στην Αμερική βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης και δεν αποκλείεται να επιστρέψει με πρόταση για τον αντικαταστάτη του στην ιδιοκτησία της Βέροιας, αν και δεν αποκαλύπτεται ο σκοπός του ταξιδιού του.

Σιγά-σιγά στη Βέροια... τρέχουν όλα τα θέματα, ώστε να υπάρξουν εξελίξεις στα πάντα και στη «βασίλισσα του Βορρά» πιστεύουν ότι αυτό θα γίνει την εβδομάδα που διανύουμε. Πρώτο όλων είναι το ιδιοκτησιακό, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα αντικαταστήσει τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει επιβεβαιωμένο μόνο το θέμα με τους Κινέζους. Όμως, ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Ημαθίας βρίσκεται στην Αμερική. Βέβαια, δεν αποκαλύπτεται ο σκοπός του ταξιδιού του, αλλά δεν αποκλείεται να μιλάει με υποψήφιους αγοραστές και να επιστρέψει με κάποια πρόταση στα χέρια του, με την επιστροφή του να αναμένεται το Σάββατο (18/5).

Πάντως, πέραν των μεταγραφών (έχουν προταθεί πολλοί παίκτες, αλλά δεν γίνονται κινήσεις), δε φαίνεται ότι θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα θέματα. Άλλωστε, στην ΠΑΕ τόνιζαν ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα... μέτωπα για να έχουμε ανακοινώσεις, όσον αφορά την προετοιμασία, καθώς και τις ανανεώσεις και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Best of internet