Πλατανιάς και Macron συνεχίζουν μαζί

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς και Macron συνεχίζουν μαζί

bet365

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε πως συνεχίζει την συνεργασία του με την Macron για άλλον έναν χρόνο σχετικά με την αθλητική του ένδυση.
Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με την Macron για έναν ακόμη χρόνο. Η ομάδα από τα Χανιά και η ιταλική εταιρία αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού βαδίζουν μαζί εδώ και οκτώ χρόνια, έχοντας χτίσει σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εξαιρετικής συνεργασίας, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση. Η Macron θα εξοπλίσει την ΠΑΕ Πλατανιάς με όλο το απαραίτητο αθλητικό υλικό και τις επίσημες εμφανίσεις της νέας σεζόν 2016-17, με την ευχή και από τις δύο πλευρές για ανάλογη παρουσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, όπως και το περσινό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα