Σίλβα: «Φαβορί η Πορτογαλία»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Φαβορί η Πορτογαλία»

bet365

Φαβορί για την κατάκτηση του Euro έχρισε την χώρα του ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός με άρθρο του στην Record εκτίμησε για την Πορτογαλία πως «θα πάμε πολύ μακριά. Είμαστε φαβορί για το Euro αλλά με τα πόδια στο έδαφος».

«Πραγματικά η δουλειά που έχει κάνει ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική είναι εξαιρετική. Η ομάδα δείχνει να έχει μία αρμονία. Φαίνεται να έχει καταφέρει να παρουσιάσει πραγματικά ένα σύνολο. Όλοι είναι χρήσιμοι. Η ομάδα έχει φτάσει στο Euro με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Θα είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με την Ισλανδία και σίγουρα καθοριστικό για την συνέχεια. Ο πρώτος αγώνας πάντα είναι αποφασιστικός για την πρόκριση. Η Πορτογαλία διαθέτει κορυφαίους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά», τόνισε σχετικά ο Μάρκο Σίλβα.
Εκτός αυτού σημείωσε πως «η Πορτογαλία θα πρέπει να νιώσει φαβορί. Είναι πολύ σπουδαίο όμως την ίδια στιγμή οι παίκτες να κρατήσουν τα πόδια τους στο έδαφος. Να μην νομίσουν πως έχουν νικήσει πριν καν παίξουν. Υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες με την συμμετοχή του Κουαρέσμα, όμως νομίζω ότι η Πορτογαλία θα χρειαστεί να δείξει πως σε κάθε λεπτό θα είναι δυνατή. Δεν είναι μόνοι οι 11 του βασικού σχήματος αλλά και οι υπόλοιποι. Είναι ομάδα με αρετές. Μπορεί να πάει πολύ μακριά στην διοργάνωση. Πιστεύω πως θα πάμε πολύ μακριά. Καλή επιτυχία σε όλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα