Η κυρία Ματέους θα βάλει... φωτιά στην Τούμπα (pics)

Η κυρία Ματέους θα βάλει... φωτιά στην Τούμπα (pics)

Ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο είναι μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ και οι φίλοι του «Δικεφάλου» από τα… εγκεφαλικά! Υπάρχει λόγος και εξήγηση: Τζούλια Κολέσνικ Λέιτε!

Η κυρία Ματέους θα βάλει... φωτιά στην Τούμπα (pics)

Ψυχολόγος, make-up artist και πρώην μοντέλο, η εντυπωσιακή Ουκρανή γοήτευσε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή με το που πάτησε το πόδι του στο παγωμένο Ντνιπροπετρόφσκ.

Ο αστικός μύθος θέλει τον Ματέους να πηγαίνει από την Πορτογαλία στην Ουκρανία το χειμώνα του 2011 παντρεμένος, αλλά να χωρίζει λίγο αργότερα για χάρη της Τζούλια. Ο ίδιος σε μια συνέντευξη του υποστήριξε ότι ήταν στα χωρίσματα όταν υπέγραψε στην Ντνίπρο, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στο γεγονός ότι δηλώνει αφόρητα ερωτευμένος μαζί της.

Άρχισαν να ζουν μαζί δύο μήνες, μετά την πρώτη συνάντησή τους, και ένα χρόνο αργότερα ο Ματέους έκανε πρόταση γάμου: «Ας παντρευτούμε σε μια εβδομάδα!». Παντρεύτηκαν, με παπά και με κουμπάρο (τον συμπαίκτη του Τζουλιάνο), το Μάιο του 2012 και επτά μήνες αργότερα ήρθε στη ζωή η Εμιλία, η δεύτερη κόρη του (έχει και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο), ο καρπός της σχέσης με την Τζούλια Κολέσνικ, που για χάρη του πήρε και το επίθετο του, Λέιτε.

Το πρόβλημα της γλώσσας ξεπεράστηκε γρήγορα, οι δύο γυναίκες κέρδισαν και στο σπίτι ακούγονται περισσότερο ρωσικά, παρότι η Τζούλια φρόντισε να μάθει να μιλάει πορτογαλικά, άλλωστε με δύο γυναίκες πως να επιβληθεί ο Ματέους…

Η κυρία Ματέους δεν έχανε παιχνίδι της Ντνίπρο! Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ήταν παρούσα στις εξέδρες της «Ντνιέπρ Αρένα». Κάτι που αναμένεται να κάνει από τη νέα χρονιά και στις κερκίδες της Τούμπας…

 

Best of internet