ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ισχυροποιεί την εμπιστοσύνη μας στη Δικαιοσύνη»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ισχυροποιεί την εμπιστοσύνη μας στη Δικαιοσύνη»

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ισχυροποιεί την εμπιστοσύνη μας στη Δικαιοσύνη»

bet365

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την σύλληψη τους για όσα έγιναν στην Λευκάδα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην δικαιοσύνη.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν προφυλακιστεί μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Λευκάδα ανάμεσα σε φίλους του «τριφυλλιού» και του Ολυμπιακού. Η «πράσινη» ΠΑΕ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και το απόγευμα της Τρίτης εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με λόγους και με έργα, αντιμάχεται την αθλητική βία. Στην περίπτωση των συλληφθέντων φιλάθλων μας για τα επεισόδια στη Λευκάδα, αφού βεβαιωθήκαμε ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα άνω γεγονότα, αναθέσαμε στους δικηγόρους Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Αθανάσιο Καϋμενάκη την υπεράσπισή τους.Η σημερινή απόφαση της Ανακρίτριας, που τους αφήνει ελεύθερους, ισχυροποιεί την εμπιστοσύνη μας στη Δικαιοσύνη.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα