Η Luanvi θα ντύνει Πανιώνιο! (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Η Luanvi θα ντύνει Πανιώνιο! (pic)

bet365

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Tempo Sport ο Πανιώνιος αλλάζει εταιρία ένδυσης. Οι «κυανέρυθροι» ήρθαν σε συμφωνία με την ισπανική εταιρία Luanvi η οποία θα «ντύνει» πλέον τους Νεοσμυρνιώτες.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Πανιώνιος δεν θα συνέχιζε την συνεργασία του με την Tempo Sport, η οποία σχεδίασε τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας. Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας ο «Ιστορικός» ήρθε σε συμφωνία με την ισπανική εταιρία ένδυσης, Luanvi, η οποία θα αναλάβει από εδώ και στο εξής τον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας.

Η Luanvi είναι γνωστή στον χώρο του αθλητικού εξοπλισμού έχοντας μακρά παράδοση τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ. Ανάμεσα στις ομάδες που έχει ντύσει στο παρελθόν είναι οι ισπανικές Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Λεβάντε, Σαραγόσα, Τενερίφη, αλλά και οι Σαν Λορέντζο και Νιούελς Ολντ Μπόις από την Αργεντινή.

Όσον αφορά το μπάσκετ ντύνει ήδη την ομάδα της Βαλένθια, ενώ στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ την έχει προτιμήσει. Ο Πανιώνιος αποτελεί την πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα την οποία αναλαμβάνει σε μια ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία για τους «κυανέρυθρους».

Ήδη, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα έχουν δει και ήδη έχουν εικόνα από τις τρεις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη εμφάνιση θα είναι η γνωστή κυανέρυθρη, ενώ θα υπάρξει τεράστια αλλαγή στις άλλες δύο φανέλες. Η δεύτερη αναμένεται να είναι κόκκινη, ενώ η τρίτη θα είναι μαύρη (όπως το 2013).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα