Ενεργοποιείται και το Κρεμλίνο για τους Ρώσους χούλιγκαν

Ενεργοποιείται και το Κρεμλίνο για τους Ρώσους χούλιγκαν

Παρέμβαση από τα ψηλότερα στρώματα της πολιτικής σκηνής της Ρωσίας ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση στο Euro 2016, με το Κρεμλίνο να ενεργοποιείται και να φροντίζει όσο δύναται για την ομαλή συνέχεια της διοργάνωσης.

Εκπρόσωπος Τύπου από το Κρεμλίνο έστειλε μήνυμα πως θα σταλούν ειδοποιήσεις προς τους Ρώσους οπαδούς που βρίσκονται ή σκοπεύουν να βρεθούν στη Γαλλία. 

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες περί αποκλειστικού στόχου τη δημιουργία επεισοδίων και το ξύλο με τους Άγγλους, αλλά και τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν θορυβήσει και τις γαλλικές Αρχές που ψάχνουν λύση στο φαινόμενο του χουλιγκανισμού που έχει χτυπήσει τη διοργανώτρια χώρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Αν και τόσο ο Υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας, όσο και μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας έχουν προσφέρει... άλλοθι στους συμπατριώτες τους για όσα συμβαίνουν, το Κρεμλίνο εμφανίστηκε πιο σοβαρό και τόνισε πως θα κάνει από την πλευρά του τα απαραίτητα ώστε αν είναι δυνατό, να μην παρατηρηθεί καμία άλλη ασχήμια στη Γαλλία...