Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ματέους!

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ματέους!

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ματέους!

bet365

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε το θέμα του Ματέους Λέιτε Νασιμέντο και ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 33χρονο Βραζιλιάνο για τα επόμενα δύο χρόνια επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο το gazzetta.gr!

Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από τις 31 Μαΐου για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ματέους και στην Τούμπα θεωρούν, μετά τις τελευταίες επαφές που είχαν με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ότι ο 33χρονος πρώην της Ντνίπρο θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, το ενδιαφέρον

Αυτό που χώριζε έως τώρα τις δύο πλευρές ήταν η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο Λούμπος Μίχελ, που χειρίστηκε το θέμα, πρότεινε διετές συμβόλαιο, ο Ματέους ήθελε τριετές, αλλά το deal έκλεισε σ’ αυτό που πρότεινε ο ΠΑΟΚ.

Απομένουν μόνο τα διαδικαστικά θέματα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του από τον «Δικέφαλο» και να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και επίσημα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Παίξε νόμιμα με τις καλύτερες αποδόσεις στην Sportingbet!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα