Η ηρεμία πριν τη ... βρετανική «καταιγίδα» στο Λιλ

Η ηρεμία πριν τη ... βρετανική «καταιγίδα» στο Λιλ

Και η σημερινή μέρα θα κυλήσει ήρεμα στο Λιλ, ωστόσο, άπαντες βρίσκονται σε επιφυλακή και σε εγρήγορση περιμένοντας Άγγλους και Ουαλούς ταξιδιώτες ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης στο Λανς.

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για το ενδεχόμενο να υπάρχει ισχυρή Αστυνομική δύναμη και εντός του Μπολέρ – Ντελελίς, το μεσημέρι της Πέμπτης, προκειμένου να μη σημειωθούν παρατράγουδα με τους Άγγλους και τους Ουαλούς οπαδούς στη βρετανική μάχη της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Euro 2016.

Οι ώρες στο Λιλ κυλούν ήρεμα προς το παρόν, ωστόσο, ο συναγερμός έχει ηχήσει και τον έχουν ακούσει οι αρμόδιες Αρχές ώστε να επιβεβαιώσουν πως τίποτα δεν πρόκειται να θυμίσει ... Μασσαλία των προηγούμενων ημερών.

Οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αγγλίας και της Ουαλίας έχουν μεριμνήσει, ειδοποιώντας τους οπαδούς που δεν έχουν εισιτήρια για το παιχνίδι να μην ταξιδέψουν καν στη Γαλλία, αλλά το γεγονός πως σε αρκετά ξενοδοχεία υπάρχουν κρατήσεις από Άγγλους και Ουαλούς κάνει άπαντες να έχουν τα μάτια τους ορθάνοιχτα.