Ενός λεπτού σιγή για τον άτυχο Β. Ιρλανδό!

Ενός λεπτού σιγή για τον άτυχο Β. Ιρλανδό!

Gazzetta team
Ενός λεπτού σιγή για τον άτυχο Β. Ιρλανδό!

bet365

Να τιμηθεί η μνήμη του άτυχου φιλάθλου τους που έχασε τη ζωή ζητούν από τους Γάλλους διοργανωτές οι Β. Ιρλανδοί.

Η Β. Ιρλανδία πενθεί για το χαμό του άτυχου 24χρονου φιλάθλου της χώρας, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/6) πέφτοντας από ύψωμα 8 μέτρων.

Η ομοσπονδία της χώρας έχει ήδη απευθύνει αίτημα στους διοργανωτές ζητώντας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στην Ουκρανία, ενώ οι παίκτες της Β. Ιρλανδίας θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του άτυχου Ντάρεν Ρότζερς.

Από την πλευρά τους οι φίλαθλοι της ομάδας που θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση της Λυόν θα διακόψουν το τραγούδι του στο 24ο λεπτό, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον 24χρονο συμπατριώτη του με χειροκρότημα.

«Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε στη Γαλλία για να παρακολουθήσει μερικούς αγώνες ποδοσφαίρου, ως μέλος του μεγάλου αριθμού Β. Ιρλανδών που βρίσκονται εδώ για την διοργάνωση, σε περίοδο μεγάλης χαράς για το ποδόσφαιρο της χώρας. Είναι κρίμα. Αισθανόμαστε θλίψη με αυτήν την τραγωδία για την οικογένεια και τους φίλους του», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Πάτρικ Νέλσον, εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας των Β. Ιρλανδών.

 

EURO Τελευταία Νέα