Κακό για τον Μπέργκ, καλό για τον Παναθηναϊκό

Κακό για τον Μπέργκ, καλό για τον Παναθηναϊκό

Κακό για τον Μπέργκ, καλό για τον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την κακή εμφάνιση του Μπεργκ και της Σουηδίας στο Euro  και τονίζει ότι για τον επιθετικό των «πρασίνων» μπορεί να είναι κακό, αλλά για τον Παναθηναϊκό θα είναι το καλύτερο ενόψει Ευρώπης τον Ιούλιο, ενδεχόμενος αποκλεισμός των Σκανδιναβών.

Σε αυτό το ξεκίνημά του στο Euro ο Μπεργκ δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Με μία Εθνική Σουηδίας, που είχε μία μόνιμη ανάπτυξη με γιόμες προς τον Ζλάταν και τον Μπεργκ. Ο Μάρκους είχε δύσκολο έργο, αφού δεν πήρε τις πάσες που ήθελε, δεν είχε καμία υποστήριξη από τους συμπαίκτες του. Είχε μία καλή στιγμή στο 11', όπου του έφυγε το κοντρόλ σε στιγμή, που θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά στη συνέχεια δεν βρέθηκε σε κάποια φάση. Κέρδισε κάποια φάουλ, έκανε και κάποια φάουλ και έγινε και αλλαγή στην μία ώρα αγώνα.

Εγώ τα βλέπω κυνικά και Παναθηναϊκά. Και λέω, ότι το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Μπέργκ να μην προχωρήσει με την Εθνική πέρα από την φάση των ομίλων. Να πάρει την άδεια του για δύο εβδομάδες από τις 23 Ιουνίου και αν επιστρέψει στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ώστε να κάνει με την ομάδα δύο εβδομάδες προπόνηση πριν να γίνει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 28 Ιουλίου. Για αυτό και φυσικά θα μου άρεσε να βλέπω τον Μπεργκ να σκοράρει στο Euro, αλλά από την άλλη το μυαλό μου είναι μόνο στον Παναθηναϊκό. Και αυτό που συμφέρει την ομάδα είναι πίσω στο σπίτι η Σουηδία γρήγορα και ο Μπεργκ να είναι έτοιμος στο ευρωπαϊκό καλοκαιρινό ραντεβού.

Εκεί, όπου όπως έχω ξαναγράψει δεν υπάρχει καμία δικαιολογία , κανένα άλλοθι, αλλά μόνο μία ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Η ομάδα να περάσει στους ομίλους του Europa League.

ΥΓ: Κατά τα άλλη η κάθαρση στο ποδόσφαιρο... ολοκληρώνεται χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό. Ολοκληρώνεται στα... λόγια του Κοντονή. Διότι από πράξεις δεν έχουμε δει τίποτα…

Best of internet