«Ο Μαρινάκης φτιάχνει το νέο διοικητικό μοντέλο της Νότιγχαμ»

«Ο Μαρινάκης φτιάχνει το νέο διοικητικό μοντέλο της Νότιγχαμ»

Νέα ρεπορτάζ στο Νησί για Βαγγέλη Μαρινάκη και Νότιγχαμ Φόρεστ, που κάνουν λόγο για ένα νέο διοικητικό μοντέλο που θα φτιάξει, εμπλέκοντας ξανά Γιάννη Βρέντζο αλλά και Πιέρ Ισά.

«Ο Μαρινάκης φτιάχνει το νέο διοικητικό μοντέλο της Νότιγχαμ»
Στην Αγγλία μεταδίδεται πως ο κ. Μαρινάκης προχωράει τις διοικητικές διεργασίες για την ομάδα της Νότιγχαμ με νέο διεθύνοντα σύμβουλο αλλά και διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος. Μπορεί να υπάρχει ακόμα... δρόμος για να επισημοποιηθεί πλήρως το deal αλλά ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Βρετανούς αναδομεί το διοικητικό μοντέλο της ομάδας της Φόρεστ με άτομα της δικής του εμπιστοσύνης. Αναφέρεται πως για διοικητική θέση προορίζεται ο Γιάννης Βρέντζος παρά τις σχετικές διαψεύσεις του Ολυμπιακού αλλά και ο Πιέρ Ισά.
 
Εμπλέκεται και το όνομα του Χουάνχο Λορένθο για άλλη μία φορά. Οι Άγγλοι πάντως αναφέρουν και τις διαψεύσεις για τον Βρέντζο αλλά και αυτές σε σχέση με το deal Μαρινάκη - Φόρεστ. Επίσης αναζητάται ακόμα ο τεχνικός. Ειδικά πάντως για τον Ισά γίνεται λόγος πως μπορεί να αποτελέσει τον άνθρωπο - κλειδί. Τέλος για τον Βέλλιο οι Άγγλοι μεταφέρουν πως το θέμα του παραμένει ανοιχτό και ότι μπορεί να κλείσει η μεταγραφή στο προσεχές διάστημα.

Best of internet