Σενάριο για Βέροια και Πόζογλου

Σενάριο για Βέροια και Πόζογλου

Νίκος Τσιώκος
Σενάριο για Βέροια και Πόζογλου

bet365

Σενάριο θέλει τον Στέλιο Πόζογλου να έχει προταθεί στη Βέροια, κάτι που επιβεβαιώνεται από τη «βασίλισσα του Βορρά», όμως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση λόγω του ιδιοκτησιακού.

Μπορεί να έχουν... παγώσει τα πάντα στη Βέροια, όμως κοιτάνε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Βέβαια, δε γίνεται καμία κίνηση μέχρι να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό, όπως είναι λογικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στη «βασίλισσα του Βορρά» έχουν παρατήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Άλλωστε, έχουν φτάσει στα γραφεία του συλλόγου της Ημαθίας πολλές προτάσεις με ποδοσφαιριστές και μέσα σε αυτούς φέρεται να είναι και ο Στέλιος Πόζογλου.

Ο 20χρονος επιθετικός δεν είχε καθόλου συμμετοχές φέτος και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, όπως έγινε την περασμένη σεζόν με τους Δημήτρη Γιαννούλη, Αχιλλέα Πούγγουρα, εφόσον δεν παραμείνει στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Από τη Βέροια επιβεβαιώνεται ότι το όνομά του είναι σε αυτά που έχουν προταθεί, ωστόσο τονίζεται πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για τον λόγο που προαναφέραμε.

Πάντως, στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις όχι μόνο στο ιδιοκτησιακό, αλλά σε όλα τα... μέτωπα. Κάτι που σημαίνει πως μόλις βρεθεί ο αντικαταστάτης του Θόδωρου Καρυπίδη θα... τρέξουν όλα τα θέματα που έχουν... stand by.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα