Τελευταία προσπάθεια του Ολυμπιακού για Σάντος

Τελευταία προσπάθεια του Ολυμπιακού για Σάντος

Δημήτρης Τομαράς
Τελευταία προσπάθεια του Ολυμπιακού για Σάντος

bet365

Την τελευταία του προσπάθεια για τον Αντερλάν Σάντος θα κάνει αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός. Διαρροή από Αργεντινή και για Γκουστάβο Γκόμες.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει την προσπάθειά του για να κλείσει τον Βραζιλιάνο στόπερ της Βαλένθια με ετήσιο δανεισμό. Για τον Αντερλάν Σάντος ένας βασικός του... αντίπαλος είναι η Μπεσίκτας που επίσης φέρεται να διεκδικεί τον παίκτη. Για τον Σάντος φαίνεται πως τα πάντα θα κριθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα. Παράλληλα από Αργεντινή προκύπτει ένα ακόμα όνομα για την ερυθρόλευκη άμυνα. Αυτό του 23χρονου Παραγουανού, Γκουστάβο Γκόμες.

Ο Γκόμες με συμβόλαιο με τη Λανούς έως το 2019 είχε αρκετές συμμετοχές φέτος. Μάλιστα εκτός από στόπερ παίζει και δεξιός και αριστερός μπακ. Ως γνωστόν για την άμυνα του Ολυμπιακού υπάρχει και η επιλογή του Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα