«Πράσινο» ο Χουλτ, επαφές με Νις!

«Πράσινο» ο Χουλτ, επαφές με Νις!

Νίκος Αθανασίου
«Πράσινο» ο Χουλτ, επαφές με Νις!

bet365

Ο Νίκλας Χουλτ είναι θετικός στην μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό και το «τριφύλλι» βρίσκεται σε επαφές με την Νις, ώστε να αγοράσει τον Σουηδό μέσο στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Ο αριστεροπόδαρος μέσος, Νίκλας Χουλτ της Νις είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός, όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Σουηδία, οι «πράσινοι» έχουν επί της ουσίας συμφωνήσει με τον βραχύσωμο χαφ, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι. Η υπόθεση, όμως, παραμένει ακόμη ανοιχτή, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει την χρυσή τομή με τον γαλλικό σύλλογο. Ο Χουλτ δεν υπολογίζεται για την νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, η Νις θέλει ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι λογικό, θέλει να κάνει δικό του τον Χουλτ με το μικρότερο δυνατό τίμημα και για αυτό η υπόθεση καθυστερεί, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα