Μήνυμα από Χότζον και Ρούνεϊ στους οπαδούς για τη βία (vid)

Μήνυμα από Χότζον και Ρούνεϊ στους οπαδούς για τη βία (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μήνυμα από Χότζον και Ρούνεϊ στους οπαδούς για τη βία (vid)

bet365

Σε αντίθεση με τις τακτικές των Ρώσων, οι Άγγλοι δείχνουν ευαισθητοποιούνται έπειτα από τις σκηνές βίας και ζητούν από τον κόσμο να μείνει μακριά από τους καυγάδες, ειδικά μετά την απειλή της UEFA για αποκλεισμό.

Ο Ρόι Χότζον, ως ομοσπονδιακός προπονητής, αλλά και ο Γουέιν Ρούνεϊ, ως αρχηγός της εθνικής ομάδας, μίλησαν στην κάμερα της FA προκειμένου να στείλουν το μήνυμά τους στους οπαδούς της χώρας και να ζητήσουν σωστή συμπεριφορά, εφιστώντας την προσοχή ώστε να φροντίσουν τον εαυτό τους και να μην εμπλακούν σε άσχημες στιγμές...

«Με ανησυχεί πολύ η απειλή που υπάρχει πλέον για τον αποκλεισμό μας από τη διοργάνωση. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και θέλουμε απεγνωσμένα να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο Euro. Εκτιμούμε τη στήριξή σας, αλλά θέλω να πω σε όλους τους οπαδούς μας να μείνουν μακριά από καυγάδες ώστε να μην γίνουν πράξη οι απειλές και να συνεχίσουμε στον θεσμό, γιατί το θέλουμε πολύ» ανέφερε στο βίντεο ο Χότζον, για να συνεχίσει ο Ρούνεϊ λέγοντας:

«Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας. Έρχεται και το σημαντικό παιχνίδι με την Ουαλία... Όσοι δεν έχετε εισιτήριο, μην ταξιδέψετε εδώ... Όσοι έχετε εισιτήριο, προσέξτε τον εαυτό σας και να συνεχίσετε να μας στηρίζετε».

 

EURO Τελευταία Νέα