«Ήρθαμε να δείξουμε στους Άγγλους ποιοι είναι χούλιγκαν»

«Ήρθαμε να δείξουμε στους Άγγλους ποιοι είναι χούλιγκαν»

bet365

Συγκλονίζουν τα λεγόμενα του Ρώσου χούλιγκαν στο Γαλλικό πρακτορείο.

Τους λόγους που γίνονται επεισόδια με τους Άγγλους, εξήγησε ένας «χούλιγκαν» από την Ρωσία, που παραδέχτηκε πως αυτός είναι ο λόγος που πήγαν από την χώρα τους στην Γαλλία, για να δείξουν ότι οι πραγματικοί χούλιγκαν δεν είναι από την Βρετανιά. «Οι Άγγλοι είναι κοριτσάκια», λέει, ενώ όπως... ξεκαθάρισε «Δεν θέλουμε να τους σκοτώσουμε, απλά να τους δείξουμε την δύναμή μας».

«Δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζει ο καθένας, όλοι είμαστε από τη Ρωσία. Πηγαίνουμε για να πολεμήσουμε τους Άγγλους, υποστηρίζουν ότι είναι οι καλύτεροι χούλιγκανς, αλλά εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι είναι κορίτσια. Οπαδοί και χούλιγκανς από τη Ρωσία είναι πολύ νεότεροι σε ηλικία, γύρω στα 20 με 30. Οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν σπορ όπως η πυγμαχία και άλλα είδη μαχητικών αθλημάτων.

Ο στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι οι Άγγλοι δεν είναι χούλιγκανς. Δεν ξέρουν να παλέψουν. Πολλοί Ρώσοι έρχονται με αυτο το σκοπό, είναι κάτι σαν σπορ γι αυτούς. Οι Άγγλοι χρησιμοποιούν καρέκλες και μπουκάλια για να παλέψουν, ενώ οι Ρώσοι παλεύουν με τα χέρια τους. Δεν θέλουμε να σκοτώσουμε ή να τους τραυματίσουμε. Θέλουμε να τους δείξουμε τη δύναμή μας.

Έχω την αίσθηση ότι ήταν ενδιαφέρον για τη γαλλική αστυνομία να βλέπει τους Ρώσους να... πολεμούν τους Άγγλους, γι αυτό και παρενέβησαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή».

 

EURO Τελευταία Νέα