Η Αργεντινή τρολάρει την Βραζιλία για το χέρι! (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Η Αργεντινή τρολάρει την Βραζιλία για το χέρι! (vids)

bet365

Η Βραζιλία γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό από το Περού με αντικανονικό τρόπο και στην Αργεντινή θυμήθηκαν την αντίστοιχη φάση από το Κόπα Αμέρικα του 1995 όταν στην θέση του Περού είχε βρεθεί οι «καριόκας».

Στην Βραζιλία επικρατεί αναβρασμός για τον αποκλεισμό από το Περού, αλλά κυρίως από τον τρόπο που η «σελεσάο» ηττήθηκε με το αντικανονικό γκολ του Ρούιντιας. Στην Αργεντινή με αφορμή την ήττα-αποκλεισμός της Βραζιλίας θυμήθηκαν μια ανάλογη περίπτωση το 1995 ξανά σε Κόπα Αμέρικα με την Βραζιλία όμως τότε να επικρατεί με αντικανονικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Αργεντινή ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, όταν ο επιθετικός των Βραζιλιάνων, Τούλιο, στόπαρε με το χέρι και στη συνέχεια σκόραρε με το γκολ να το κατοχυρώνεται κανονικά παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της «αλμπιτσελέστε»

Το γκολ αυτό οδήγησε τις δύο ομάδες στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) με την Βραζιλία να επικρατεί και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά το θεσμού. Έτσι και η Ole έχει στο πρωτοσέλιδο τίτλο: «Θυμάστε το χέρι του Τούλιο το 1995;».

 

Τελευταία Νέα