Ματέους: Εμφανίστηκε με έξι-επτά διαφορετικούς μάνατζερ

Ματέους: Εμφανίστηκε με έξι-επτά διαφορετικούς μάνατζερ

Ματέους: Εμφανίστηκε με έξι-επτά διαφορετικούς μάνατζερ

bet365

Το πρόβλημα στη μεταγραφή του Ματέους Λέιτε Νασιμέντο δεν είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πρώην της Ντνίπρο, αλλά οι έξι-επτά μάνατζερ του!

Οι Ουκρανοί επιμένουν, γράφουν ακόμη και σήμερα, για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, μια υπόθεση που σύντομα θα τελειώσει για το «Δικέφαλο».

Ο Λούμπος Μίχελ ξέρει τι πρέπει να κάνει στην συγκεκριμένη υπόθεση για να συμφωνήσει και να φέρει στην Τούμπα τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, που μπορεί να είναι στα 33 του, αλλά ήταν το «άλφα και το ωμέγα» της Ντνίπρο τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Σλοβάκος πρόεδρος χειρίζεται μόνος του το θέμα του Ματέους, που εδώ και έξι μήνες είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με μοναδικό πρόβλημα αυτή την στιγμή να μην είναι ούτε αν θα πωληθεί ο Ρόμπερτ Μακ (όπως διέρρεε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ), ούτε αν βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί ο Ζάιρο και πάει λέγοντας…

Το πρόβλημα είναι ότι, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, όντας ελεύθερος, έχει εμφανίσει καμιά έξι – επτά διαφορετικούς ατζέντηδες ή για να είμαστε πιο ακριβείς, έξι – επτά διαφορετικοί ατζέντηδες ερίζουν για το ποιος θα κλείσει καλύτερη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό το διαπίστωσε πολύ νωρίς ο Λούμπος Μίχελ, που έκοψε τις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περιορίσει τον αριθμό των συνομιλητών του μπας και βρει μια άκρη. Γιατί, στην Τούμπα θέλουν πολύ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του οποίου λείπουν από την ομάδα.

Κρίνοντας από το μπαράζ δημοσιευμάτων (εκτός αν ξύπνησαν το πρωί της Κυριακής οι Ουκρανοί και είπαν να ασχοληθούν με τον ΠΑΟΚ και τον Ματέους…) πρέπει ο πρόεδρος-τεχνικός διευθυντής της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να βρήκε την άκρη και να έχει προχωρήσει τις επαφές και τις συζητήσεις με τους ανθρώπους, που μπορούν να του φέρουν τον 33χρονο Βραζιλιάνο στην ομάδα.

Μπορεί να χρειαστεί ένα μεγαλύτερο διάστημα πέραν των τριών ημερών, που αναφέρουν στην Ουκρανία, για να επέλθει οριστική συμφωνία με τον Ματέους, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Μίχελ το παλεύει και ο «Δικέφαλος» είναι κοντά στην απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα