«Ο Καρλάο ξέρει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ»

«Ο Καρλάο ξέρει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Ο Καρλάο ξέρει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ»

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει στη λίστα του τον Βραζιλιάνο του ΑΠΟΕΛ, Καρλάο, με τον μάνατζερ του παίκτη να τονίζει πως ο πελάτης του απέρριψε πρόταση από την Κίνα.

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Καρλάο, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, ανέλυσε ο μάνατζερ του, Αλεσάντρο Ντα Σίλβα, μιλώντας στη «Live Sport».

«Ο Καρλάο έχει ήδη απορρίψει πρόταση που του έγινε από την Κίνα. Σκέφτεται το μέλλον του. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, ο παίκτης μπορεί να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και να μείνει ελεύθερος (σ.σ: ο συγκεκριμένος κανονισμός ισχύει στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου τους και έχουν περάσει τα 28)», ανέφερε για για το μέλλον του πελάτη του, ενώ για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, πρόσθεσε:

«Ο Καρλάο ξέρει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα