Απέρριψε πρόταση της Μπέτις για Σιμόες η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Απέρριψε πρόταση της Μπέτις για Σιμόες η ΑΕΚ!

bet365

Πρόταση 4 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ έφτασε στα χέρια της ΑΕΚ, με την «Ένωση» να την απορρίπτει δίχως ιδιαίτερη σκέψη.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί τον νέο τεχνικό της Ρεάλ Μπέτις και σύμφωνα με τη «Goal» μία πρώτες εισηγήσεις του Ουρουγουανού στη διοίκηση των «Ανδαλουσιάνων» ήταν η απόκτηση του Αντρέ Σιμόες.

Όπως αναφέρεται, στα γραφεία της ΑΕΚ έφτασε επίσημη πρόταση από τους Ισπανούς για τον Πορτογάλο, η οποία έφτανε τα 4 εκατ. ευρώ, ωστόσο η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήταν αρνητική. Ο Σιμόες θεωρείται ένα από τα βασικά στελέχη της «Ένωσης» που δεν μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί ιδιαίτερα την πρόταση, μιας και βασίζει πολλά στον Πορτογάλο και για τη νέα χρονιά.

Άλλωστε γι' αυτό το λόγο προχώρησε και σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με 26χρονο μέσο τον περασμένο Μάρτιο, αυξάνοντας πέρα από τις αποδοχές του (250.000 ευρώ) και τη ρήτρα αποδέσμευσης του, η οποία πλέον βρίσκεται στα 7,5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα