Λεβ: «Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα»

Λεβ: «Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα»

Gazzetta team
Λεβ: «Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα»

bet365

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Γερμανίας στην πρεμιέρα του Euro, αλλά και από την εντυπωσιακή επιστροφή του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, δήλωσε ο Γιόακιμ Λεβ.

Η Γερμανία, παρότι συνάντησε δυσκολίες, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ουκρανών στην πρεμιέρα της στο Euro της Γαλλίας, με τον Γιόακιμ Λεβ να μένει ικανοποιημένος από τη νίκη και να στέκεται στην επιστροφή του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, που βρήκε δίχτυα μέσα σε δύο λεπτά από την είσοδό του στο ματς.

«Ήμασταν η κυρίαρχη ομάδα στο παιχνίδι, όμως το έργο μας δεν ήταν εύκολο, καθώς οι Ουκρανοί αμύνθηκαν πολύ καλά. Παρόλα αυτά βρήκαμε τις λύσεις και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Η Ουκρανία μας απείλησε αρκετά με τις στημένες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο αμυνθήκαμε καλύτερα και στο τέλος ήρθε το γκολ του Σβάινσταϊγκερ για να σφραγίσει τη νίκη μας. Είμαι ενθουσιασμένος που ο Μπάστιαν επέστρεψε με τέτοιο τρόπο, έπειτα από τόσο διάστημα που προσπαθούσε να βρεθεί ξανά σε καλή κατάσταση. Οι τραυματισμοί μπορεί να είναι πολλοί, όμως διαθέτουμε παίκτες με προσωπικότητα, όπως ο Κεντίρα, ο Σβάινσταϊγκερ και φυσικά ο Νόιερ, που είναι και ο καλύτερος τερματοφύλακας στο κόσμο», ανέφερε ο τεχνικός των πάντσερ μετά το τέλος του αγώνα.

 

EURO Τελευταία Νέα