Εξελίξεις ή νέα... παράταση στη Βέροια;

Εξελίξεις ή νέα... παράταση στη Βέροια;

Νίκος Τσιώκος
Εξελίξεις ή νέα... παράταση στη Βέροια;

bet365

Νέα κρίσιμη εβδομάδα ξεκινάει για τη Βέροια, κατά την οποία απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό ή νέα... παράταση.

Η καθυστέρηση στο ιδιοκτησιακό έχει πάει πίσω τον προγραμματισμό της Βέροιας, αν και υπάρχουν συνεχείς συζητήσεις του Ζήση Βρύζα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για το πώς θα κινηθούν εόψει της νέας σεζόν. Το εν λόγω θέμα δεν τελείωσε ούτε την περασμένη εβδομάδα, με αυτή που έρχεται να είναι επίσης κρίσιμη για τη «βασίλισσα του Βορρά». Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό που... καίει περισσότερο τους ανθρώπους του συλλόγου της Ημαθίας ή νέα... παράταση στην αγωνία.

Βέβαια, στην ΠΑΕ αισιοδοξούν και επιθυμούν να λυθεί το συντομότερο δυνατό το ιδιοκτησιακό για να προχωρήσει και ο σχεδιασμός, όμως δεν είναι στο χέρι τους, ενώ τονίζουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που έρχεται θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Όσον αφορά, τώρα, τη νέα σεζόν, έχει γίνει μία εκτίμηση από τον Ελευθερόπουλο ποιοι θέλει να μείνουν και ποιοι όχι.

Πάντως, στις αποχωρήσεις είναι δεδομένες των Γιουσούφ, Ετζενγκέλε, καθώς απομένουν οι ανακοινώσεις για να αποτελέσουν και τυπικά παρελθόν, όπως έχουν πράξει ήδη οι Μαγέφσκι, Καϊκούτ, ενώ την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει και ο Ναζλίδης. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό σκέλος, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μαυριάς αποτελεί την πρώτη μεταγραφή και απομένει να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να ανακοινωθεί, τη στιγμή που έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες, αλλά δεν έχει προχωρήσει κάποια περίπτωση λόγω του ιδιοκτησιακού.

Του Μαυριά δεν αποκλείεται να τελειώσει όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, ενώ γι' αυτούς που έχουν προταθεί θα εξεταστούν μόλις θα υπάρξει ο νέος ιδιοκτήτης. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες για να φιλοξενήσουν φέτος τη Βέροια για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα