Και Ρόκο για την ερυθρόλευκη άμυνα

Και Ρόκο για την ερυθρόλευκη άμυνα

Δημήτρης Τομαράς
Και Ρόκο για την ερυθρόλευκη άμυνα

bet365

Ο Χιλιανός Ένζο Ρόκο είναι μία ακόμα περίπτωση που τέθηκε στα υπ' όψιν της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άμυνά της για τη νέα σεζόν.
Ο Ένζο Πάμπλο Ρόκο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι Χιλιανός σέντερ μπακ και γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου του 1992. Έχει ύψος 1.91 μέτρα και έχει παίξει σε Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και Έλτσε ενώ από το 2015 είναι στην Εσπανιόλ ως δανεικός με buy out από την Ο' Χίγκινς. Στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει αρκετές συμμετοχές στο ενεργητικό του. Την σεζόν 15 / 16 είχε 35 ματς με 2 τέρματα. Είναι επτά φορές διεθνής στην πατρίδα του με ένα γκολ. Η χρηματιστηριακή του αξία πάντως ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ. Στην Ισπανία γίνεται λόγος και για επαφές του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα