Τρελά βοσνιακά σενάρια για ΠΑΟΚ και Σούνιτς

Τρελά βοσνιακά σενάρια για ΠΑΟΚ και Σούνιτς

Εδώ και αρκετές ώρες έχει αναπτυχθεί μια φημολογία περί αγοράς, αντί 2,5 εκατ. ευρώ του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού της Στουτγάρδης, Τόνι Σούνιτς, κάτι που δεν επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ.

Τρελά βοσνιακά σενάρια για ΠΑΟΚ και Σούνιτς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να καταβάλλει 2.5 εκατομμύρια ευρώ στην Στουτγάρδη για να κάνει δικό του τον 27χρονο Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, που ένα χρόνο νωρίτερα είχε αποκτηθεί από την Κούμπαν Κράσνονταρ και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 19 συμμετοχές (1 γκολ) στην Μπουντεσλίγκα, 3 συμμετοχές στο γερμανικό κύπελλο και 2 συμμετοχές στο Europa League.

Τα δημοσιεύματα βασίζονται σε μία είδηση που μεταδόθηκε από την Βοσνιακή τηλεόραση, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ, ούτε το ενδιαφέρον, αλλά ούτε και το γεγονός της αγοράς του.

Το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ μόνο για αγορά φαντάζει να είναι εξωφρενικό, ακόμη και για έναν διεθνή κεντρικό αμυντικό, όπως ο Σούνιτς, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα μέσα Μαΐου πάλι οι Βόσνιοι είχαν φέρει στη δημοσιότητα ένα υποτιθέμενο σενάριο αγοράς του 23χρονου μπακ της Ζίλινα, Μπόγιαν Λέτιτς. Τότε έγραψαν ότι ο «Δικέφαλος» θα καταβάλλει 2.000.000 ευρώ.

Πεντακόσιες χιλιάδες λιγότερες από ότι τώρα…

Best of internet