Επιβεβαίωση του Gazzetta: Ο Ματέους στον ΠΑΟΚ!

Επιβεβαίωση του Gazzetta: Ο Ματέους στον ΠΑΟΚ!

Επιβεβαίωση του Gazzetta: Ο Ματέους στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος ακραίος μέσος της Ντνίπρο, σύμφωνα και με τους Ουκρανούς, έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον «Δικέφαλο»!

Ο Ματέους ήταν βασικός στόχος του Λούμπος Μίχελ και του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο είχε καταγράψει εδώ και μέρες το Gazzetta.gr, ήταν ελεύθερος από την Ντνίπρο και ο Σλοβάκος πρόεδρος του «Δικεφάλου» τον έπεισε, όπως φαίνεται, να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος ακραίος μεσοεπιθετικός (αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά, αλλά μπορεί να παίξει και πίσω από το φορ) έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν ουκρανικά ΜΜΕ, με τη μεταγραφή να ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αποκτάται από την Ντνίπρο, μετά τους Λέο Μάτος και Εβγκέν Σάκχοφ.

Το ποιος είναι ο 15ος στην ιστορία του ΠΑΟΚ Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, μπορείτε να το διαβάσετε στο θέμα του Gazzetta.gr, πριν από λίγες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα